2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Recent en volledig gerenoveerde stadswoning

583 583 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 22:15

Recent en volledig gerenoveerde stadswoning

€ 285.000,00
583 583 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 22:15
Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 3 pièces
Surface Habitable : 140 m²
Superficie du terrain : 200 à 500 m²
Type d'habitation : Maison 2 façades
Agent immobilier : Ventes sans courtier
Classe énergétique :
E spec : 261 kWh/m²/an

Description

In 2017 gerenoveerde, mooie, lichte stadswoning. Vlakbij Landen centrum, vlakbij het station, bushalte en de E40. De woning omvat een ruime inkomhal, zithoek en eethoek/keuken. Op het gelijkvloers vind je eveneens een vestiaire, WC en berging/washok. De toegang tot de kelder bevindt zich onder de trap. De woning is volledig onderkelderd en via de kelder is er toegang tot de tuin.De tuin omvat twee terrassen en is onderhoudsvriendelijk ingericht met gras, kiezel en vaste beplanting. De tuin wordt begrensd door de garage. De eerste verdieping omvat twee slaapkamers en een badkamer met WC. Op de zolderverdieping bevindt zich een derde slaapkamer en een kleine ruimte met de aardgasketel. De woning is gelegen in een rustige, verkeersluwe straat vlakbij het centrum van Landen. Het huis werd recent gerenoveerd door een architect, wat resulteert in een moderne, lichte woning, uitgerust met alle comfort, maar met behoud van een aantal originele karakteristieken uit de begintijd van het huis. Het gelijkvloers is praktisch ingericht als een grote open ruimte met keuken, eethoek en zithoek. Via de berging en de eethoek heb je toegang tot het eerste terras buiten, dat op gelijke hoogte ligt van de woonruimte. De tuin en een tweede terras zijn bereikbaar via een trap vanuit het eerste terras. De slaapkamers zijn ruim tot heel ruim en hebben een parketvloer. De badkamer is compact maar uitgerust met douche, bad, wastafel en WC.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503484532
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter