2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Rustig gelegen woning in het landelijke Genoelselderen

115 115 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 14:55

Rustig gelegen woning in het landelijke Genoelselderen

€ 279.500,00
115 115 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 14:55
Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 3 pièces
Surface Habitable : 242 m²
Superficie du terrain : 500 à 1000 m²
Type d'habitation : Maison individuelle
Classe énergétique :
E spec : 414 kWh/m²/an

Description

In het mooie landelijke Genoelselderen (deelgemeente van Riemst) vindt u deze instapklare gezinswoning. Riemst ligt centraal tussen Tongeren en Maastricht. Er is dan ook een vlotte verbinding naar deze steden. De woning is gelegen in een rustig verkeersarm straatje. Ideaal voor spelende kinderen.

De woning is recentelijk voorzien van een nieuw dak, nieuwe pvc-ramen (dubbel glas), een nieuwe condenserende gasketel en de gevel is gereinigd en opnieuw ingevoegd. Het is in principe een halfopen bebouwing, maar aangezien het naastliggend perceel in gebruik is als weide is er nooit een andere woning tegenaan gebouwd.

Gelijkvloers is er de woonkamer met inbouwhaard en marmeren schouwmantel, de eetkamer, een kleine bureauruimte en de inkomhal met vestiaire. De woonkamer loopt over de volledige diepte van het originele woonhuis. Achter de woonkamer ligt de geïnstalleerde keuken (vaatwasmachine, oven/microgolfoven, koelkast, keramische kookplaat, spoelbak en eiken keukenkasten) die later is bijgebouwd en die de verbinding vormt tussen de woonkamer en het achterliggend gebouw waarin zich een bergruimte, een wasplaats en een 2de kleine badkamer met toilet, douche en lavabo bevindt. Vanuit de keuken is het gezellige terras met waterpartij (borrelstenen) toegankelijk.

Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer en de badkamer met toilet, ligbad en lavabo. De slaapkamers en de nachthal hebben een parketvloer. Vanuit de achterste slaapkamer heeft u een prachtig zicht op het wijnkasteel van Genoelselderen (gekend van de serie De Zuidflank). Naast de badkamer ligt de trap naar de ruime met PUR geïsoleerde zolder.

Als extra bergruimte is er de kelder. Hier staat de condenserende gasketel en de waterontharder.

Achter de woning en wat lager gelegen vindt u de ruime tuin opgedeeld in 2 niveau’s. Via het hoogste niveau heeft u toegang tot een extra kelderruimte (in het achterliggend gebouw). Achteraan op het perceel ligt er nog een tuinhuisje en een omheinde kippenwei.

Naast de woning bevindt zich een dubbele garage (apart gebouw van 42m²) met een oprit van klinkers (125m²).

Kortom een zeer goed onderhouden, ruime gezinswoning die zeker en vast uw aandacht waard is.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503348628
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter