2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement te koop in Blankenberge

13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 11:34

Appartement te koop in Blankenberge

€ 322.500,00
13 13 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 11:34
Site web Message

Caractéristiques

Type d'habitation : Appartement ou Flat

Description

Gelijkvloersappartement met zicht op de terras en de mooi aangelegde voortuin. Ruime inkomhall met plaats voor ingemaakte kast. Praktisch ingedeelde woonkamer met luxueus ingerichte keuken met kookeiland (granieten werkblad, faience achter het werkblad). Aanpalend aan de keuken is een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Badkamer met ligbad, lavabomeubel met dubbele lavabo en toilet. Afzonderlijk toilet met handwasbakje. 2 grote slaapkamers met mogelijkheid tot het plaatsen van een kleerkast. Fietsenberging.Residentie ‘Sara’ is een uniek zuidgericht kleinschalig woonproject.De residentie situeert zich op wandelafstand van de Zeedijk en op enkele minuten van hartje Blankenberge. Een hoogwaardige afwerking wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Wat deze residentie uitzonderlijk maakt zijn de individuele zonnepanelen voorzien van een eigen omvormer. Alsook is er energieopslag door middel van een batterij die de algemene delen en appartementen van stroom kunnen voorzien. In primeur kunnen wij u meedelen dat er voor de residentie een laadpaal komt voor elektrische wagens.


Referentie: NieuwSara1 (00.02)


Bouwjaar: 2019


Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Specificaties: 2 × Slaapkamer Badkamer Keuken (Open keuken) Terras Toilet 2 verdiepingen
Bebouwing: Gesloten Oppervlakte bewoonbaar: 107,5 m²
Verwarming: Individueel / Vloerverwarming
Algemene voorzieningen: Lift
Certificaten: Bodemattest (Aanwezig)
Ruimtelijke ordening: Woongebied Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig Geen verkavelingsvergunning
Overstromings-gevoeligheid: Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Lire la description complète Réduire la description
  • www.blankenberge.immomarina.be/nl/vastgoed/4/nieuwsara1%20(00.02)/appartement-blankenberge-te-koop-nieuwbouw-2-slaapkamers-koninginlaan-30
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503264334
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter