2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement te koop in Aalst

28 28 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 11:26

Appartement te koop in Aalst

Sur demande
28 28 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 11:26
Site web Message

Caractéristiques

Type d'habitation : Appartement ou Flat

Description

Villaresidentie "du Parc" gelegen aan de rand van de stad en toch nabij het centrum van Aalst. Deze residentie zal gebouwd worden door Durabrik een firma die garant staat voor kwaliteit ! Het project is zeer goede gelegen en goed bereikbaar. Alle faciliteiten op korte afstand (winkels, scholen, openbaar vervoer, E40, enz). Het project bestaat uit 4 gebouwen met ondergrondse parkeergarages. De hoogte van de gebouwen varieert van 2 tot 3 bouwlagen. De speelse architectuur, materiaalkeuze en leefterrassen over de volledige breedte van de appartementen sluiten perfect aan bij de groene omgeving. De inplanting van de gebouwen is zodanig uitgebalanceerd dat veel mooie oude bomen konden bewaard blijven. Aalst is een fantastische stad om te winkelen, te wonen, te genieten, te sporten.....kortom om in te leven ! Verkoop gebouw B2 bestaande uit 14 appartementen. Garageboxen en bergingen te koop in ondergrondse parkeergarage. De verkoopprijs is opgedeeld in een grond- en een constructiewaarde. Op de grondwaarde moeten er registratierechten worden betaald (vermindering mogelijk indien men voldoet aan bepaalde voorwaarden) en op de constructiewaarde moet er B.T.W. 21 % worden betaald. Voor info 0486/52.33.64 - 0476/40.90.28 - info@chrisline.be - www.chrisline.be


Referentie: 1511111


Bouwjaar: 2013

Bouwvergunning verkregen: Ja
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Ja

Categorie: appartement
buurt type: residentiële wijk
terrein bestemming: woongebied
Lire la description complète Réduire la description
  • www.chrisline.be/web.mvc/nl-be/detail/1511111
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503261434
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter