2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Commercieel te koop in Leopoldsburg

20 20 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:44

Commercieel te koop in Leopoldsburg

€ 490.000,00
20 20 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 08:44
Site web Message

Caractéristiques

Type d'habitation : Autres types
Classe énergétique :
E spec : 253 kWh/m²/an

Description

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In het centrum van Leopoldsburg op een grote hoek met etalage vind je een knap handelspand. Dit geheel werd volledig gerenoveerd in 2001. Deze zaak is al jarenlang een gevestigde waarde in Leopoldsburg: kinderkledingzaak Edelweiss. De zaak bestaat al meer dan 60 jaar en heeft al heel wat vast cliënteel opgebouwd. Ze zijn vooral gekend om hun prachtige communiekleding. Boven de winkel vind je een schitterend modern appartement. Het is een zeer ruime woning met maar liefst vier slaapkamers en een zalig zonneterras.

Jouw zaak
Omdat het pand op een ruime hoek ligt, geniet je hier van een etalage om u tegen te zeggen. Grote raampartijen zorgen voor visuele publiciteit. De winkelruimte is vanbinnen netjes ingericht en afgewerkt met houten vloer en witte kasten op maat. In totaal heeft deze winkelruimte een oppervlakte van 60 m2. Momenteel is deze dus ingericht als kinderkledingwinkel, maar er zijn ook alternatieven mogelijk. Bij de effectieve handelsruimte hoort nog heel wat opslag achter de schermen. Zo heb je zeker en vast plaats genoeg om te stockeren.

Jouw woonst
Als je naar boven loopt, kom je in het woongedeelte. Een zalige thuis die recentelijk werd gerenoveerd. De ruimte die je hier boven hebt, is één grote verassing (155,46 m2). Om een idee te geven: van de voorkant tot aan de achterkant van het appartement meet je maar liefst 44 meter lang. Helemaal rechts vind je het nieuwe gedeelte met als grootste troef een zalig zonneterras. Het terras geniet altijd van de zon en oogt heel gezellig. Omdat het terras een soort patio is, profiteert de hele leefruimte (48 m2) van een schitterende lichtinval. De living straalt gezelligheid en warmte door het mooie parket. Deze woonruimte is zeer stijlvol ingericht. Boven de winkel vind je het oude gedeelte. Je geniet hier van hoge plafonds en prachtig parket. Achtereenvolgens vind je een badkamer en vier slaapkamers van respectievelijk 10 m2, 10 m2, 14 m2 en 15 m2. De laatste slaapkamer is een schitterende hoekkamer met grote ramen.

Alle troeven op een rij: twee inpandige garages, alarmsysteem, zonnepanelen, gerenoveerd, middenin centrum, hoekpand, gevestigde waarde, vast cliënteel, en ga zo maar door.

Liefde op het eerste zicht? Laat deze winkel en woonst je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.


Oppervlakte terrein: 191

EPC Waarde: 253 kWh/m²

Bouwjaar: 1966
Kadastraal inkomen: 3014

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Op verdieping: 1
Aantal verdiepingen: 2
Daksoort: Plat dak
Terbeschikkingstelling: Overeen te komen
EPC-Certificaat: 20180607-0002064776-1
Type beglazing: Dubbel glas
Schrijnwerkerij: Aluminium
Elektriciteitskeuring: 11 juni 2018
Verwarming: Stookolie
Isolatie: Dakisolatie
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Showroom: 60,00 m²
Verkoopvloer: 215,46 m²
Gevelbreedte: 5,40 m
Terrein breedte: 15,00 m
Terrein diepte: 44,00 m
Alarm: Ja
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/winkel-in-leopoldsburg/786/
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503185952
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter