2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement in Houthalen-Helchteren, 3 slpks

22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 07:40

Appartement in Houthalen-Helchteren, 3 slpks

€ 255.000,00
22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 07:40
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 3 pièces
Surface Habitable : 166 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat
E spec : 101 kWh/m²/an

Description

Deze mooie residentie met de lieflijke naam ‘Rita’ is gelegen langs de Koolmijnlaan in Houthalen. Een uiterst strategische ligging op amper 2 km van de E314 in Houthalen/Zonhoven. Van hieruit heb je bovendien een goede verbinding met Hasselt. Residentie Rita is een gezellig, kleinschalig project met 10 appartementen. Hier vind je luxe gecombineerd met een hoogwaardige afwerking. Inclusief een ondergrondse garage en een groot buitenterras waar je een echt tuingevoel kan beleven. Het recente gebouw dateert van 2010, hier tref je dus nog een nieuwbouw gevoel aan!

Appartement 1.1 maakt deel uit van het rechter gedeelte (straatnummer 104) en ligt aan de linkerkant. Het is een ruim duplex appartement met het woongedeelte op de eerste verdieping en de slaapkamers op de tweede (dak)verdieping. De totale woonoppervlakte bedraagt 166 m². Hier heb je eerst de inkomhal met dressing en de toegang tot de woonkamer, het apart toilet en de berging/wasplaats. Verder heb je een grote leefruimte met vooraan de keuken en achteraan de woonkamer met toegang tot het terras (met zonnekap). In de woonkamer heb je aan de ene kant plaats voor een praktische eetplaats en aan de andere kant een gezellige zithoek. Dankzij het grote schuifraam, heb je aangename lichtinval en zicht op het terras. De keuken is volledig ingericht met moderne toestellen en geeft een huiselijke sfeer. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met ligbad en douchescherm, badmeubel met lavabo en is volledig afgewerkt met faience. De master bedroom vooraan loopt over de hele breedte van het appartement. Achteraan liggen er nog 2 kinderkamers.

Uw nieuwe thuis ligt op een kleine 2 km van het centrum van Houthalen met alle nodige voorzieningen zoals winkels, supermarkten, scholen, ... . Er is een vlotte verbinding met het openbaar vervoer. Verder is de nabijheid van de E314 een belangrijke troef voor een vlot woon- en werkverkeer. Indien je de Koolmijnlaan in de andere richting volgt, bereik je na 1 km grondgebied Zonhoven via De Waard. Indien je je enkele kilometers richting Zwartberg/Genk begeeft, kom je de natuurgebieden rond Kelchterhoef tegen met ontelbare wandel- en fietsroutes. Een mooie kans dus om de toekomst van je gezinnetje vast te leggen! Interesse in meer details of een bezoekje ter plaatse? Het team van Swevers Vastgoed helpt je graag verder. Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Bron bewoonbare oppervlakte : Epc - verslag.


Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
WC's: 1
Bebouwde oppervlakte: 166

EPC Waarde: 101 kWh/m²

Bouwjaar: 2010
Kadastraal inkomen: 992

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Terras: 21,00 m²
Daksoort: Zadeldak
Kosten: € 60,00
Terbeschikkingstelling: Overeen te komen
EPC-Certificaat: 20100217-0000448002-00000003-6
Verwarming: Aardgas
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Snelweg vlakbij: Ja
Woonkamer: 26,00 m²
Keuken: 12,00 m²
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/appartement-in-houthalen-helchteren/1249/
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503185139
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter