2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Appartement te koop in Koersel, 2 slpks

32 32 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 07:39

Appartement te koop in Koersel, 2 slpks

€ 215.000,00
32 32 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 14 janv. '20, 07:39
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 2 pièces
Surface Habitable : 92 m²
Type d'habitation : Appartement ou Flat
E spec : 201 kWh/m²/an

Description

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Middenin het centrum van Koersel vind je dit knappe appartement terug. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 90 m2. Je beschikt hier over twee slaapkamers, twee terrassen, een ondergrondse garage én ondergrondse berging. Bovendien werd deze appartementsblok gebouwd in 2003, hierdoor profiteer je van degelijke structuren en inrichting! Nieuwsgierig?

Je neemt de lift naar de bovenste verdieping. Elke hal heeft slechts twee appartementen, hierdoor geniet je van heel wat privacy. Als je binnenkomt, vind je eerst links de berging. Deze is ruim genoeg om je wasmachine en droogkast aan te sluiten en nog heel wat materiaal op te slaan. Als je rechtdoor loopt kom je meteen in de living terecht. Deze woonkamer is prachtig. Ze heeft een oppervlakte van maar liefst 34 m2 en profiteert aan twee zijdes van grote raampartijen. De twee kanten genieten van een terras, zo kan je makkelijk de zon opzoeken of mijden. Het is maar wat je wil! De leefruimte is een heel aangename ruimte met een zalig woonvolume. De keuken van de woning is volledig voorzien van alle apparatuur. Je vindt hier alles wat je nodig hebt terug. Denk maar aan oven, vuur, ingebouwde frigo, ... . Je kan via de keuken of via de living op het terras.

Terug in de hal vind je het nachtgedeelte terug. Je vindt hier twee slaapkamers van respectievelijk 13 m2 en 11 m2 groot. Verder vind je hier nog een apart toilet en een badkamer terug. Deze werd ruim voorzien met dubbel lavabomeubel en ligbad met douche. Als je de lift terug helemaal naar beneden neemt, kom je terecht in de kelder. De kelderberging bevindt zich hier aan de rechterkant. Je vindt hier ook een ruime parking voor de wagen terug en een afgesloten berging van 4.5 m2..

Je woont hier in het centrum van Koersel. Dit betekent dat je de supermarkt, de bakker, de bank en zo verder te voet bereikt. Bovendien geniet Koersel van een prachtige, landelijke omgeving. ’t Koersels Kapelleke, Blueberry Fields, de vallei van de Zwarte Beek, ... om maar enkele knappe dingen op te noemen!

Op zoek naar een tof appartement met twee terrassen, ondergrondse parking en ondergrondse berging? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.


Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC's: 1
Bebouwde oppervlakte: 92

EPC Waarde: 201 kWh/m²

Bouwjaar: 2003
Kadastraal inkomen: 881

Bouwvergunning verkregen: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Risicozone voor overstromingen: - Geen afgebakende zones

Nieuwbouw: Nee
Op verdieping: 2
Aantal verdiepingen: 4
Terras: 13,60 m²
Garages: 1
Aantal plaatsen: 1
Garagetype: Kelder
Parkings: 1
Daksoort: Zadeldak
Terbeschikkingstelling: Bij akte
EPC-Certificaat: 20191205-0002180057-RES-2
Schrijnwerkerij: PVC
Verwarming: Aardgas
Isolatie: Eco-bouw
Verkavelingsvergunning: Nee
Dagvaarding: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Treinstation vlakbij: Ja
Winkels vlakbij: Ja
School vlakbij: Ja
Snelweg vlakbij: Ja
Woonkamer: 33,58 m²
Keuken: 12,00 m² Open keuken
Berging: 7,00 m²
Lift: Ja
Lire la description complète Réduire la description
  • www.swevers.be/te-koop/appartement-in-koersel/1293/
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503184985
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter