2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Huis te koop in Oostende, 4 slpks

27 27 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 15:27

Huis te koop in Oostende, 4 slpks

€ 340.000,00
27 27 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 13 janv. '20, 15:27
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 4 pièces
Surface Habitable : 70 m²
Type d'habitation : Maison de coin
E spec : 215 kWh/m²/an

Description

Volledig gerenoveerde herenhuis in eclectische stijl uit begin 20° eeuw. Complete renovatie afgewerkt in 2019 ! Een huis met klasse bestaande uit een soutterain, twee bouwlagen met mansardedak (nok evenwijdig met straat) en een dakkapel. Lijstgevel van rode baksteen met gebruik van horizontale banden en strekken van getoogde muuropeningen; ter hoogte van borstweringen, betegelde casementen.
Dit herenhuis imponeert al bij de binnenkomst. Binnen zet de trend zich voort met hoge plafonds en klassieke tegels in combinatie met duurzaam parket. Ruimte in overvloed, maar hier zijn de details die het verschil maken.
Met luxe badkamers en een nieuwe open keuken voorzien van kwaliteitsafwerking, alsook een woonkamer plus slaapkamers ontstaat een heldere, praktische en sfeervolle eengezinswoning, voorzien van alle comfort die je maar kunt wensen.
Nieuw interieur met een symmetrische setting waarbij licht en transparantie een belangrijke rol spelen. De woning is zeer ruimtelijk, maar ook spannend en speels. Een unieke realisatie, dat je niet snel zult vergeten.
Dit alles dichtbij het centrum van Oostende en de Belle Epoquewijk op 1000 meter van het strand en de Noordzee. Winkels, supermarkten en openbaar vervoer zijn op loopafstand beschikbaar. Een uitstekende bereikbaarheid met de auto maakt dit geheel een aantrekkelijke plek om te wonen en te genieten.
Instapklaar.


Referentie: 2076
Slaapkamers: 4
Bebouwde oppervlakte: 70

EPC Certificaat: 20190902-0002191112-RES-1
EPC Waarde: 215 kWh/m²Type:: Woning
K.I.:: 811,00€
Stedebouwkundige bestemming: Woonzone
Stedebouwkundige vergunning: Ja
Dagvaarding uitgebracht: Neen
Voorkooprecht: Neen
Verkavelingsvergunning: Neen
OPeil: Niet gelegen in een overstromingsgebied
Lire la description complète Réduire la description
  • www.immodot.be/propertydetail.aspx?pid=35777
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1503000603
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter