2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Huis te koop in Blankenberge, 5 slpks

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 14:51

Huis te koop in Blankenberge, 5 slpks

€ 545.000,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 14:51
Site web Message

Caractéristiques

Nombre de chambres : 5 pièces
Type d'habitation : Maison de coin
E spec : 336 kWh/m²/an

Description

Deze karaktervolle herenwoning 'Villa Ansel' onderging recentelijk een totaalrenovatie met oog voor duurzaamheid en kwaliteit en bevindt zich op een boogscheut van de jachthaven. Via de sublieme inkomhal komt men in de prachtige leefkeuken met schitterende plafondhoogte. Achteraan bevindt zich hier een eerste slaapkamer met ensuite luxe-badkamer met inloopdouche met aanpalend een praktische berging.
Op de eerste verdieping bevindt zich een majestueuze leefruimte, een tweede slaapkamer en een heerlijk zonovergoten tuinterras. Op de bovengelegen verdieping bevinden er zich nog twee slaapkamers en een derde badkamer met douche.
Als extra is er nog een handige ruime zolderverdieping en een kelderruimte van 20m². EXTRA TROEF: In de halve verdieping van het gelijkvloers bevindt zich een tweeslaapkamerappartement van 90m² met terras (in de beginfase van renovatie) Ideaal dus als kangoeroewoning! Deze zeldzame en uiterst unieke herenwoning met behoud van authentieke elementen op een zeer gegeerde locatie in de badstad telt maar liefst 400m² bewoonbare oppervlakte. Een parel aan de Noordzee! Twijfel niet en leg een vrijblijvend bezoek vast!


Referentie: WB0286
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Oppervlakte terrein: 121

EPC Waarde: 336 kWh/m²

Bouwjaar: 1900
Kadastraal inkomen: 1031


Bewoonbare oppervlakte: 400 m²
Verwarming: Aardgas Centrale verwarming
Overstromingsgebied: Geen
Beschikbaar vanaf: notariële akte
Stedenbouwkundige Inlichtingen: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (GMO) Geen verkavelingsvergunning (GVV) Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (GVKR) Vergunning uitgereikt (VG) Woongebied (WG)
Lire la description complète Réduire la description
  • www.immoclevers.be/nl/te-koop/estate/wb0286?status=te+koop&zone=overal&price=&type=woning&sorting=stardekk.estate.sortings.creation_desc&view=galerij&rentaldetail=0
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1502600435
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter