2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Ne manquez aucun message!

Recevez des notifications sur votre navigateur. Ainsi, vous recevrez un message immédiat dès que le vendeur répondra.

parking te koop in Bekkevoort

4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '21, 11:05

parking te koop in Bekkevoort

Sur demande
4 4 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '21, 11:05
Partager cette annonce via :
Site web Message

Description

In Bekkevoort een nieuw Bedrijven park op met 26 KMO units met als bestemming opslag met eventueel atelier, een B2B showroom en kantoorruimte. Gelegen op 2 km van de autostrade E314, een vlotte verbinding tussen Leuven en Hasselt. Diest is op 8 min met de auto, terwijl u het centrum van Bekkenvoort met de fiets gemakkelijk kan bereiken. Het KMO park is gelegen in een ondernemende KMO zone waar bedrijven elkaar versterken en aanvullen.
Onze KMO-units blinken uit in flexibiliteit en zijn beschikbaar met een oppervlakte vanaf 155 m². De 26 flexibele units vanaf 155m² kunnen niet alleen gecombineerd worden, maar ook in samenspraak met de koper afgewerkt en aangepast worden om zo een sleutel-op de-deur unit af te leveren waarbij de volledige inrichting en de technieken voorzien zijn. Om het voor uw medewerkers en bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken zijn er minimum per unit 2 parkeerplaatsen voorzien.
De sportievelingen kunnen hun fiets ,al dan niet elektrisch, plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Veiligheid is hier modewoord maar een drijfkracht. Speciale markeringen voor de zwakke weggebruiker en een wegen rond om rond de gebouwen zorgen ervoor dat het niet alleen veilig is voor elke fietser maar ook voor de gemotoriseerde voertuigen.
Tenslotte wordt een bedrijvenpark opgeleverd dat beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site.
U ziet, een ideale locatie om uw activiteiten ten volle te ontwikkelen. Bent u al benieuwd naar dit project?Referentie: 3984-assent-0-3460-bekkevoort
ID: P3984
Aantal te koop: 38
Oppvervlakte: 3780 m2
Telefoon:: +(32) 15 55 68 28
Email:: info@dgi.immo
Lire la description complète Réduire la description
  • dgi.immo/vastgoed/detail/3984-assent-0-3460-bekkevoort
Numéro de l'annonce : m1652123292
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter