2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Ne manquez aucun message!

Recevez des notifications sur votre navigateur. Ainsi, vous recevrez un message immédiat dès que le vendeur répondra.

Garage te koop in Brugge Sint-Kruis, 2 slpks

3 3 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 11 janv. '21, 12:16

Garage te koop in Brugge Sint-Kruis, 2 slpks

€ 428 250,00
3 3 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 11 janv. '21, 12:16
Partager cette annonce via :
Site web Message

Description

Raphaël', nieuw en modern project van 6 appartementen met brede gevel en grote zonneterrassen en met zicht op het water. De appartementen zijn Zuid georiënteerd, gelegen aan de Damse vaart nabij de polders en het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van dit project blijft uw privacy gewaarborgd. Elk appartement beschikt over een brede living, brede zonneterrassen met privacy en 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en worden gebouwd met traditionele kwaliteitsmaterialen. De indeling kan in overleg aangepast worden. De residentie bestaat uit: · 1 gelijkvloersappartement met 3 slaapkamers met terrassen voor en achter · 4 appartementen met 2 slaapkamers met terrassen voor en achter · 1 duplexappartement met 3 slaapkamers en terrassen voor en achter Fietsenberging voorzien in de residentie. U kunt op 2 stappen zowel van het centrum van Brugge als van de polders genieten of een leuke uitstap naar Sluis met de fiets! Mogelijkheid tot aankoop van staanplaats of garage in de residentie! Plannen en gedetailleerd lastenboek op kantoor. Vanaf 2021 is een verlaagd btw-stelsel van 6% van kracht voor nieuwbouwappartementen gebouwd op een terrein waar de oude bewoning werd afgebroken. Wie nu nog een nieuwbouwappartement koopt met bouwvergunning 2020 kan nog van deze regel genieten tot eind december 2022. Dit onder voorwaarde dat u zelf de woning betrekt, en er minstens 5 jaar blijft wonen. Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Vincent op 050 62 44 14 of mail naar Brugge@immax.be.


Referentie: Raphael 2.1*
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
WC's: 1
Bebouwde oppervlakte: 121


Bouwjaar: 2019

Bouwvergunning verkregen: Ja
Voorkooprecht: Nee

totale oppervlakte: 139 m2
terrasoppervlakte: 18 m2
garage(s)*: 1
Type: appartement
Totale oppervlakte: 139 m2
Woonoppervlakte: 121 m2
Terrasoppervlakte: 18 m2
Vrij op: in onderling overleg
Lift aanwezig: Ja
O-peil: niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Slaapkamer 1: 13 m2
Slaapkamer 2: 12 m2
Douches: 1
Terras: 18 m2
Garages: 1
Videofoon: Ja
Lire la description complète Réduire la description
  • www.immax.be/immo/te-koop/4173240/
Numéro de l'annonce : m1651762293
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter