2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Aantrekkelijk geprijsde woning aan de warme Costa Cálida

101 101 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 10 juin '21, 19:13

Aantrekkelijk geprijsde woning aan de warme Costa Cálida

€ 133 900,00
101 101 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 10 juin '21, 19:13
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Espagne
Type d'habitation : Appartement
Surface Habitable : 53 m²
Ville : San Pedro del Pinatar

Description

Droomt u van een tweede verblijf in Spanje? Nederlandstalige makelaar Ibérica-Estates presenteert u deze zeer aantrekkelijk geprijsde woning. Deze bungalows met 2 slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich in het heerlijke San Pedro del Pinatar aan de Costa Cálida in Spanje. San Pedro del Pinatar is een dorpje gelegen vlak aan de welbekende Mar Menor waar u geniet van oneindig lange zandstranden met prachtige wandelboulevards.

Immokantoor Ibérica-Estates biedt u verschillende modellen aan. Zo kunt u kiezen uit de begane grond woning welke voorzien is van een ruim terras en patio óf u kiest voor het top floor appartement met privé dakterras.

In beide modellen kunt u optimaal genieten van het heerlijke microklimaat dat de Costa Cálida u biedt. Zo geniet u in de wintermaanden van lentetemperaturen en in de zomermaanden, door de ligging nabij zee van milde temperaturen.

Op 1 kilometer van uw voordeur bereikt u één van de mooie zandstranden van de Mar Menor. De Mar Menor is Europa’s grootste zoutwaterlagune, en word afgescheiden van de Middellandse Zee door een 22km lange landstrook “La Manga”. Dit geeft het enorme voordeel dat het heldere water nergens dieper is dan 7 meter, wat ervoor zorgt dat de gemiddelde temperatuur van het water 5 graden warmer is dan die van de Middellandse Zee.

Wenst u liever aan het zwembad te blijven? Dan kan dit. Als bewoner kunt u gebruik maken van het moderne gemeenschappelijke zwembad.

Diverse faciliteiten en winkels vindt u op wandel afstand van de woning. De aanwezige barretjes en restaurants in de omgeving zorgen met hun typische Spaanse en internationale keuken voor een culinair genot.

Meer foto's en alle details treft u aan op de eigen website van Iberica-Estates. Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 9612.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van volledige aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service.

Wij verzorgen het gehele aankooptraject van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Nederlands sprekende technische dienst.

Kies voor zekerheid, kies voor makelaar Ibérica-Estates.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1715750816
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter