2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Nieuw 3 slaapkamer penthouse met prachtig dakterras, Spanje

20 20 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 10 juin '21, 19:07

Nieuw 3 slaapkamer penthouse met prachtig dakterras, Spanje

€ 221 900,00
20 20 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 10 juin '21, 19:07
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Espagne
Type d'habitation : Appartement
Surface Habitable : 80 m²

Description

Moderne penthouses te koop in Pilar de Horadada. Geniet van het comfort van deze woningen welke gelegen zijn in een rustige omgeving en toch dichtbij alle voorzieningen. Deze 3 slaapkamerwoning op het eerste verdiep kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en haar ruime vertrekken.

Op een vloeroppervlakte van 89 vierkante meter geniet van u 3 royale slaapkamers welke voorzien zijn van prachtig afgewerkte inbouwkasten. De beide badkamers hebben een inloopdouche, toilet en badmeubel. De moderne Amerikaanse keuken wordt volledig compleet opgeleverd inclusief alle inbouwapparatuur. De woning is standaard voorzien van moderne ledverlichting en rolluiken.

Dit penthouse beschikt over een balkon welke direct grenst aan de lichte woonkamer welke voorzien is van grote schuifpuien. Ideaal om te ontbijten in de Spaanse ochtendzon. Via een brede trap bereikt u het privé-dakterras van 80 vierkante meter dat u een geweldig uitzicht biedt over de omgeving. Op het dakterras heeft u de gehele dag zon.

Dit modern vormgegeven dakappartement is onderdeel van een kleinschalig project dat uit 26 woningen bestaat. Er is een royaal gemeenschappelijk zwembad aanwezig.

Meer foto's en alle details over deze woning treft u aan op
Het referentienummer van deze woning is 8293.

Koopt u graag nieuwbouw? Maak dan een afspraak met Belgische / Nederlandse makelaar Iberica-Estates. Door ons de afgelopen 20 jaar te hebben gespecialiseerd in onze regio kunnen we u alle beschikbare nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca Zuid aanbieden en dat mét volledige bankwaarborg. Bel of mail ons voor een afspraak. De makelaars van Ibérica-Estates zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar en verzorgen het gehele aankooptraject voor u van A tot Z.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1715748792
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter