2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Eerstelijns luxe appartement met zich op de haven, Spanje

57 57 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 juin '21, 13:42

Eerstelijns luxe appartement met zich op de haven, Spanje

€ 385 000,00
57 57 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 juin '21, 13:42
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Espagne
Type d'habitation : Appartement
Surface Habitable : 87 m²

Description

Appartementen te koop met zeezicht in Spanje. Investeer in dit exclusieve nieuwbouw project met zicht op de haven van Santa Pola aan de Costa Blanca Zuid in Spanje.

Dit appartement is onderdeel van een nieuw flatgebouw met in totaal 12 appartementen op verschillende verdiepingen.
Het appartement ligt op een gewilde A-locatie in het centrum van de Spaanse badplaats Santa Pola. Het appartementsgebouw is omgeving door winkeltjes, restaurants, Spaanse barretjes en natuurlijk de prachtige boulevard van Santa Pola.

Het appartement beschikt over energielabel A en wordt onder andere opgeleverd met een klimaat beheerssysteem dat koelt in de zomer een verwarmd in de winter.

De 2 badkamers in het appartement worden opgeleverd inclusief Italiaanse douche en badkamermeubels.

Een ruime en moderne keuken wordt standaard geleverd bij de aankoop van één van de 12 beschikbare appartementen. De woning beschikt verder over elektronische rolluiken, prachtig afgewerkte inbouwkasten op de beide slaapkamers en een intercom met camerafunctie.

Investeer in hoogwaardig Spaans vastgoed met een uitstekende bereikbaarheid vanuit Nederland en België. Dit appartementencomplex wordt gerealiseerd met hoogwaardige bouwmaterialen is bereikbaar binnen 20 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

Meer foto's en alle details treft u aan op de eigen website van Iberica-Estates. Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 9202.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlandstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met bijna 20 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van volledige aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service.

Wij verzorgen het gehele aankooptraject van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Nederlands sprekende technische dienst.

Kies voor zekerheid, kies voor makelaar Ibérica-Estates
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1715332367
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter