2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Ruim 3 slaapkamer appartement met heerlijk zonnig terras.

26 26 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 juin '21, 13:59

Ruim 3 slaapkamer appartement met heerlijk zonnig terras.

€ 205 000,00
26 26 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 juin '21, 13:59
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Région : Espagne
Type d'habitation : Appartement
Surface Habitable : 118 m²

Description

Ruim appartement te koop in de omgeving Lomas de Cabo Roig aan de Costa Blanca in Spanje.

Wilt u ruim wonen dan zal dit appartement zeker bij u in de smaak vallen. Het appartement heeft een bebouwde oppervlakte van 118 m2 onderverdeeld in 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft ook een heerlijk ruim en zonnig terras op het zuidwesten gesitueerd.

Dit prachtige appartement ligt centraal tussen de golfterreinen van Campoamor, Las Ramblas en Villamartin. Er bevinden zich volop winkels in de omgeving en het strand van Campoamor en La Zenia bereikt u in 5 minuten met de auto.

Met dit appartement investeert u op een verstandige manier in de toekomst. De woning wordt gemeubileerd aangeboden en een ondergrondse parkeerplaats en privé berging voor uw fietsen zijn bij de prijs inbegrepen. Deze woning heeft bovendien energielabel B.

Meer foto's en alle details treft u aan op onze website
Het referentienummer dat u dient in te voeren voor deze woning is 5553.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe koopjes aan de Costa Blanca? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op onze website.

Over de makelaar:
Ibérica-Estates is uw persoonlijke Nederlands en Vlaamstalige makelaar aan de Costa Blanca. Wij zijn 7 dagen per week voor onze klanten bereikbaar. Met bijna 20 jaar ervaring in de regio bieden wij onze klanten een totaal concept aan waarmee u profiteert van de beste aankoopbegeleiding, aankoopzekerheden en aftersales service.

Wij verzorgen het gehele aankooptraject voor u van A tot Z. Na uw aankoop kunt u gebruik maken van onze beheerservice, sleutelbeheer en opkuisservice. Tevens hebben wij onze eigen Nederlands sprekende technische dienst.

Kies voor zekerheid, kies voor makelaar Ibérica-Estates.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1715001140
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter