2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Traxxas TRX-4 Bronco Crawler TRX92076-4 Nieuw Model 2021

323 323 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 14 mai '21, 12:30

Traxxas TRX-4 Bronco Crawler TRX92076-4 Nieuw Model 2021

€ 669,00
323 323 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 14 mai '21, 12:30
Partager cette annonce via :
Site web

Caractéristiques

Schaal : 1:9 t/m 1:12
Type : Auto
Conditie : Nieuw

Description

Traxxas TRX-4 Bronco Crawler TRX92076-4 Nieuw Model 2021

UltimateGround Clearance

De TRX-4 Scale enTrail Crawler is direct uit de doos uitgerust met Traxxas 'spelveranderendeportal asset. De portale assen liften de vrachtwagen op zijn wielen voor eenenorme center grondhoogte. Om dezelfde afstand te bereiken met rechte assen (enniet vastzitten), zouden uw banden meer dan een centimeter groter moeten zijndan de banden van de TRX-4. Gemakkelijke rotsblokken overwinnen hetTRX-4-chassis laat alle anderen achter.

TorqueTwist Eliminated

De portale assengebruiken versnellingsreductie direct op de wielen die de ongewenste torq twistdramaties verminderen. De totale as versnelling reductie is verdeeld over tweeniet-portaalontwerpen. Het Titan 550-motorkoppel wordt vertaald in rechte, krachtige,vooruitwaartse beweging, in plaats van verspilde energie, die u kunt gebruikenop de rotsen.

Improved Geometry

De portal asgeometrieverhoogt de assen steunen en de centrale aandrijfas, waardoor de kritischeaandrijfas en de vering link hoek aanzienlijk worden verminderd. Dit betekentminder druk op de aandrijfassen, en de hogere veringskoppelingen zorgen voorgrotere vrijheid met minder schrapen en slepen over de rotsen. De stuurhendelen de stang zijn ook verhoog voor minder schade.

RigidSteel Frame

Een steviggevormde-stalen ladderframe met gegoten dwarsdoorsneden geeft een extreemstijve ruggengraat waardoor de ophanging het werk waarvoor het ontworpen was omte doen. Je voelt het verschil op paden waar de eliminatie van chassis flexzorgt voor precieze wielplacering bij het navigeren op technisch terrein.

Remote LockingDifferentials

Traxxas geeft u deveelzijdigheid om de voor- en achter differentiëlen te vergrendelen en teontgrendelen, direct op uw zender om aan te passen op uw rijbehoeften.Laat de differentiëlen ontgrendeld voor ontspannen rijden op het spoor metgladde, strakke draaien en betere hantering bij hoge snelheden. Wanneer hetspoor technisch wordt, sluit de voor- en achter differentiëlen, of alleen devoorkant, voor superieure grip op extreem terrein. Het gepatenteerde ontwerp isbewezen robuust en geschikt in de Traxxas Summit. Nieuwe sleeved microkabelsregelen de differentiëlen actie, zonder de grote veer uitslag te beperken.

45°Steering Angle

Traditionele crawlersofferen draaicirkel voor tractie. De via de afstandsbediening gestuurdedifferentiëlen van de TRX-4 ontkoppelen om optimaal gebruik te maken van desuperieure 45 graden stuurhoek. Zodra u het obstakel hebt omzeild, kunt u dedifferentiëlen opnieuw inschakelen voor ultieme tractie.

Hi/Low RangeTransmission

Als het moeilijkwordt, gebruik je zender om in een lage versnelling te komen voor eenongelofelijk vierwielaandrijving. Schakel omhoog voor het onveilig maken van detrack. Het soepele ophangingsontwerp absorbeert ruw terrein met gemak en leverteen uitstekende uitstraling. Ongeëvenaarde veelzijdigheid maakt de TRX-4 Scaleen Trail Crawler aanpasbaar aan zowat elke situatie of rijstijl.

MetalGear Digital Servo

Een nieuwefull-metalen tandwiel digitale servo geeft u de duurzaamheid en stuurautoriteitwaardoor u zelfverzekerd en betrouwbaar moeilijke situaties kunt uitvoeren.

Waterproof

Traxxas was de eerstedie u jarenlang volledig waterdichte rc-voertuigen heeft gebracht met huninnovatieve ontwerpen. De TRX-4 Scale en Trail Crawler is volledig waterdichtzodat je echt wilt spelen, niet 'splash resistant'. Dat is een groot verschil.De gepatenteerde innovatie van Traxxas geeft u de vrijheid om kreken, sneeuw enmodder aan te pakken, zonder dat u zich zorgen maakt over water in uwelektronica.

ScaleDetail

De TRX-4 Trail enScale wordt getoond met de legendarische Land Rover Defender-body, compleet metspannende schaaldetails voor een authentieke 4-wielervaring. Hij heeft eenfunctioneel reservewiel en band, een off-road krik en extra brandstofbakkenmeegeleverd. Bewaar uw trail gear in de bijgeleverde dakmand. Hij heeft zelfseen snorkel om de waterdichte TRX-4 door de kreken te sturen. De robuustebumpers zorgen voor ruimte en bescherming en zijn uitgerust met herstel D-ringen.De voorbumper is ontworpen om compatibel te zijn met veel populaire off-roadaccessoires.

Inner Fenders

De schaal detailsstopten niet bij de body. We hebben onderaan gedetailleerde binnenfendersgeïnstalleerd die integreren met de schaalverdeling van de vloerpannen enschokbreker toren, waardoor rotsen, modder en takjes uit het chassis wordengehouden. De binnenfenders zijn ook uitgerust met zakken om een optioneleLED-rotslichtkit (afzonderlijk verkrijgbaar) te installeren om de nachtroute opte lichten, waar het nodig is om licht te werpen. De rotslichten maken een"platte band" aan het pad een briesje! ;-) Geïntegreerde rotsslidershelpen de body tegen schade te beschermen.

Cruisecontrol

Het Traxxas TQiradiosysteem is uitgerust met cruise control voor lange afstand trektochten.Stel je snelheid in met behulp van de zender en gebruik dan de multifunctioneleknop om deze sneller of langzamer af te stemmen op het tempo van uw caravan vanontdekkingsreizigers. Cruise control maakt het makkelijk en comfortabel voor deTRX-4 Scale and Trail Crawler om je metgezel te zijn voor uren rijplezier enexploratie.

3S Power System

De nieuwe XL-5 HVelektronische snelheidsbesturing zorgt voor 3S LiPo-capaciteit voor sterker enefficiënter rennen. Nieuwe snelheidsregelingsprofielen zijn toegevoegd voor eensoepele en nauwkeurige controle. Een nieuw Trail profiel zorgt voor een vlotrijden voor de meeste van je avonturen, terwijl een nieuw Crawlprofiel deheupgreep introduceert en direct achteruit draait voor extreem technischetracks. Ofwel zal u helpen om obstakels met gemak te navigeren, vanaf hetbegin. Langdurige tijden, tot 2 uur, zijn mogelijk met een Traxxas 3S 5000mAhiD LiPo accu!

WildtrackTrail 1.9 Banden

De 1.9Wildtrack Trail banden en afgestemd schuim inserts zijn superzacht engrippy om superieure grip op rotsachtige oppervlakken te leveren metovertuigend schaalrealisme. De 12mm steel hex drive maakt het TRX-4 chassiscompatibel met populaire 1,9-wiel- en bandcombinaties.

Traxxas Tough

Laat de gereedschappenin de tas! Het Traxxas TRX-4 chassis is gebouwd om de moeilijkheden vanafgelegen locaties en dagelijkse rijplezier aan te pakken. De basis begint meteen paar 1,5 mm dikke stalen frame rails. Staalverbindingen met grote diameteren zware, extra brede staafpunten houden de vering stevig gemonteerd. GehardeStalen CV-stijl half-assige gewrichten zijn ultra betrouwbaar, terwijl debrushless-ready stalen portaal as en overbrengingen versnellingen soepel enstil zijn. De composietmaterialen van Traxxas zijn al drie decennia verfijndvoor ultieme kracht en duurzaamheid.

AluminiumGTS Shocks

Compleet nieuwe oliegevulde GTS-schokbrekers werden uitsluitend gecreëerd voor het TRX-4 chassis.Deze zilver-geanodiseerde aluminium-eenheden leveren zijdezachte dempendeprestaties en voorzien van schroefdraad voor een eenvoudige aanpassing van derijhoogte. Het overtuigende schaalrealisme ziet er goed uit en ze presteren nogbeter met een O-ring cap seal en dubbele X-ring as-afdichtingen.

ExtremeCapability

Steile aanpakhoekenvoor en achter laten de TRX-4 Scale and Trail Crawler de grote hindernissen aande hoofdkant aanpakken. Het frontmotor ontwerp voorziet in gewicht voor hetsuperieure klimvermogen in vergelijking met andere ontwerpen.

Extrafeatures

Verzegelde kogellagers

Hex hardware gebruikt compleet

Length (overall):

22.98 inches (584mm)

Length (chassis):

21.59 inches (549mm)

Front Track:

9.78 inches (249mm)

Rear Track:

9.78 inches (249mm)

Ground Clearance:

3.14 inches (80mm)

Weight:

6.42lb (2.91kg)

Height:

9.4 inches (239mm)

Wheelbase:

12.8 inches (324mm)

Front Shock Length:

3.54 inches (90mm)

Rear Shock Length:

3.54 inches (90mm)

Front Wheels:

1.9 x 1.02 inches (49 x 26mm)

Rear Wheels:

1.9 x 1.02 inches (49 x 26mm)

Front Tires:

4.64 x 1.89 inches (118 x 48mm)

Rear Tires:

4.64 x 1.89 inches (118 x 48mm)

Approach Angle:

52°

Departure Angle:

49°

Breakover Angle:

58°

Hex Size:

12mm

Speed Control:

XL-5 HV

Motor (electric):

21T Reverse Rotation

Transmission:

2-speed Hi-Lo, Remote Shifting

Gear Pitch:

32P

Differential Type:

4 Gear, Remote Locking

Chassis Structure / Material:

Steel Ladder Frame with Nylon Composite Crossmembers

Brake Type:

Electronic “Hill Hold”

Drive System:

Shaft Driven 4WD

Steering:

Chassis Mounted Servo

Servo:

2075X Metal Gear

Transmitter:

TQi™ 2.4 GHz 4-Channel Transmitter

Receiver:

6533

Skill Level:

1

Battery Tray:

158.75 L x 47 W x 23/26mm H

Openingstijden LOMMEL:
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00 t/m 18.00
Donderdag 10.00 t/m 18.00
Vrijdag 10.00 t/m 18.00
Zaterdag 10.00 t/m 16.00

Adresgegevens LOMMEL:
Molsekiezel 173
3920 Lommel
België
+32(0)11-553443

Adresgegevens Kaatsheuvel(NL):
Dr. Van Beurdenstraat 29
5171GA Kaatsheuvel
+31 (0)416-279734

UWspecialist voor auto's, boten, vliegtuigen, drones, reparaties en bovenaldeskundig ADVIES. Bij TRXXS in Lommel vind u alles op het gebied van Traxxasmodellen, RC Auto’s, Drones, Boten, Vliegtuigen en Helikopters.
Neem een kijkje op de website van TRXXS enontdek alles wat TRXXS u kan bieden.
Bij TRXXS in Lommel kunt u ook terecht voor uwonderdelen en reparaties voor uw Traxxas
Wij hebben altijd de allernieuwste modellen opvoorraad, tegen de scherpst mogelijke prijs.
Alle orders vanaf €75,- worden GRATIS verzekerdverstuurd.

Traxxas Slash, Rustler, E-Revo, X-Maxx, E-Maxx,Stampede, Skully, Bandit, Losi, Hobbyzone, Blade, RC4WD, Tamiya, TRX4,Axial.
Voor vragen of advies bel of mail+32(0)11-553443, Team Trxxs-winkel staat u graag te woord, of kom langs in onzeuitgebreide showroom!

Lire la description complète Réduire la description
  • www.trxxs-winkel.be
Numéro de l'annonce : a74429173
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter