2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Splinternieuw metaaldetector waterdicht Quest X10 PRO

100 100 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 11 oct. '21, 10:07

Splinternieuw metaaldetector waterdicht Quest X10 PRO

€ 200,00
100 100 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 11 oct. '21, 10:07
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

Ik heb er al 2 en deze heb ik gewonnen en heb liever het geld om wat anders te kopen. Mag weg voor 200€ is normaal 240€
Doos is nog verzegeld, wordt alleen open gemaakt voor hij verzonden wordt om te kijken of alles aanwezig is.
De X10 is de laatste jaren één van de meest geliefde beginners detectors geworden en daarom heeft Quest hem in een nieuw waterdicht jasje gestoken en heet de X10 Pro! De X10 Pro is waterdicht tot maar liefst 3 meter onder water en heeft ook de benodigde waterdichte aansluitingen, zowel voor de zoekspoel als voor een waterdichte hoofdtelefoon. Mocht u onderwater zoeken zonder hoofdtelefoon dan kunt u hem instellen op vibratie zodat u kunt voelen of er ergens een object begraven ligt. Mocht u over de bodem willen duiken dan kunt u de steel korter maken door de middensteel te verwijderen. Dit heeft als voordeel dat u met uw zeefschep dichter op de plaats bent waar gegraven moet worden.
De Quest X10 Pro is voorzien van de nieuwste technologieën, waaronder de nieuwste microprocessors voor extra snelheid en exclusieve “Quest” software. Hij heeft een ingebouwde lithium batterij welke oplaadbaar is via USB. De batterijlevensduur bedraagt 18 uur!

Het moderne X10 Pro design is volledig waterdicht, hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden probleemloos zoeken en zelfs tot een diepte van 3 meter onder water duiken.

Met haar 950g is de X10 Pro een superlichte metaaldetector, ideaal indien u lange dagen op pad bent met uw metaaldetector. Ook voor mensen met fysieke problemen en kinderen is deze lichtgewicht detector zeer aan te bevelen.

De Quest X10 Pro is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. Hij beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder ijzer discriminatie, LED flashlight, display verlichting, voorwerp identificatie ID, volumeregeling en zelfs een pinpoint functie voor de exacte plaatsbepaling.

De X10 Pro heeft een supersnelle V6 herstelsnelheid / recovery speed. Hierdoor kunt u uw zoekvelden sneller scannen en zult u voor direct naast elkaar gelegen objecten, duidelijke signalen horen, zodat u perfect kunt herkennen dat het om meerdere objecten gaat. Het voordeel hiervan is dat u geen enkel object meer zult missen!

De constructie is zeer ergonomisch en sterk gebouwd. De steel bestaat uit een 3-delige steelconstructie. U kunt de steellengte aanpassen aan uw lengte en de middensteel demonteren zodat de detector ook geschikt is voor de allerkleinste kinderen. De handvat kunt u op 3 posities bevestigen op de steel
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1759608700
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter