2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Kitchenaid artisan slowjuicer

80 80 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 01 août '20, 20:06

Kitchenaid artisan slowjuicer

€ 275,00
80 80 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 01 août '20, 20:06
Partager cette annonce via :
Message

Description

Anders dan standaard sapcentrifuge juicers die op hoge snelheid sap uit gehakt fruit en groenten malen, neemt deze machine een voorbeeld aan slowjuicers en verwerkt de inhoud op lage snelheid om zo meer sap met minder schuim te produceren.

Drie filters betekent dat je je sap precies zo kunt krijgen als je het graag wilt – met minder of juist meer pulp – en dat je sauzen kunt maken, fantastisch om aan yoghurt of andere gerechten toe te voegen. Er zit ook een schuimfilter bij voor het gladste sap dat mogelijk is en een deksel voor de sapkom zodat je een flinke hoeveelheid kunt maken die je een paar dagen kunt bewaren.

Gemaakt om bij de rest van de machines in de reeks te passen, de Maximum Extraction juicer is verkrijgbaar in een glimmende Appelrode afwerking en met een behuizing gemaakt van duurzaam gegoten metaal.
Deze voegt een aanzienlijk gewicht aan de machine toe (13,52 kg in totaal) maar zorg er desondanks voor dat hij stevig op het aanrecht staat terwijl hij werkt. Dankzij het lange snoer van 119 cm is er trouwens geen reden om hem te verplaatsen.
De verwijderbare onderdelen zijn gemaakt van plastic en roestvrijstaal en kunnen allemaal in de vaatwasser om ze glanzend te houden.
Verschillende design kenmerken maken het juiceproces zo makkelijk als maar kan. Een taps toelopende vulopening aan de bovenkant maakt het makkelijk om hem te vullen met grotere hoeveelheden kleine stukjes, zoals bessen, zonder ze te kneuzen en een verwijderbare opvangplaat onderaan betekent dat er zo min mogelijk druppels op de machine zelf komen die schoongemaakt moeten worden. De messen zijn in een persschroef verwerkt met een schroefdraad die eromheen draait die fruit en groenten snijdt voor het sap eruit geperst wordt en er zitten gaten voor je vingers in waar je hem veilig kunt beetpakken.

Unieke kans. Het is een absoluut topkwaliteitapparaat voor al wie met zijn of haar gezondheid begaan is. In nieuwstaat. Wordt verkocht met meer dan 200 euro korting op de nieuwprijs.(Nieuwprijs 479 euro) Op heel veel plaatsen en website uitverkocht!
In de prachtige metallic apperode kleur. (Niet het klassieke matte keizerrood)

Afhalen in 7063 Neufvilles of 7890 Ellezelles

Verzenden met bpost +10euro
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582865026
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter