2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

PS4 PES 2019 / Pro Evolution Soccer 2019

144 144 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 juil. '19, 09:31

PS4 PES 2019 / Pro Evolution Soccer 2019

€ 29,94
144 144 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 juil. '19, 09:31
Site web

Caractéristiques

Leeftijdsgroep : Vanaf 3 jaar
Conditie : Nieuw

Description

GRATIS VERZENDING vanaf 50,-

| Binnen 2 werkdagen in huis


Tijdelijk verkrijgbaar met de volgende extra's:

PREMIUM AGENT x 10 weken:
- 3 spelers met een gegarandeerde beoordeling van 75+.
- 10 weken = 30 spelers.

3 VERLENGDE SPELERSCONTRACTEN x 10 weken:
- 10 weken = 30 wedstrijden in totaal

COUTINHO OP UITLEENBASIS:
- Coutinho, de legendarische Braziliaanse PES-speler, is beschikbaar. De duur van het contract is vastgesteld op 10 wedstrijden (niet verlengbaar).

BECKHAM 2018 OP UITLEENBASIS:
- Beckham gescande 3D-versie uit 2018. De duur van het contract is vastgesteld op 10 wedstrijden (niet verlengbaar).PES 2019 heeft meer bevestigde licenties, meer competities en stadiums met een volledige licentie, meer samenwerkingsverbanden via clublicenties en heel veel nieuwe voetballegendes. Philippe Coutinho, sterspeler van FC Barcelona en wereldwijd ambassadeur, verschijnt dit jaar op de cover.


Nieuwe toevoegingen
Er zijn bij deze nieuwe PES ook nieuwe clubs en stadions toegevoegd . Verder maakt de uitgever bekend dat PES 2019 verschillende nieuwe skill traits krijgt, waarmee spelers zogenaamde Magic Moments kunnen uitvoeren op het veld. Dat zijn bewegingen of acties die kenmerkend zijn voor een bepaalde voetballer.


Nóg realistischer
Verder zal de vermoeidheid van spelers fysiek zichtbaar zijn en impact hebben op de prestaties en hun gedrag. Ook belooft Konami vernieuwde mechanismes voor het schieten met de bal. Daarbij wordt onder andere beter rekening gehouden met de positie van de bal en de speler en de stijl van de voetballer.

Konami zegt ook de bewegingen van de netten in de goals te verbeteren, als de bal erin vliegt. Voor het vieren van doelpunten komen er nieuwe animaties en het publiek moet in de nieuwe versie van de voetbalgame gedetailleerder zijn en uitbundiger reageren. Ook komt het sneeuw-effect terug.


Verbeterde myClub-modus
In de myClub-modus belooft Konami grote vernieuwingen en de introductie van een player card design system. Hoe dat kaartensysteem precies gaat werken, is nog niet bekendgemaakt. Bij concurrent FIFA kunnen pakketjes met kaarten voor echt geld gekocht worden, mogelijk wil Konami hetzelfde in PES integreren. In de myClub-modus komen onder andere Players of the Week beschikbaar; voetballers met boosted stats, gebaseerd op hun prestaties in de echte wereld.


International Champions Cup
Eerder maakte Konami al bekend de samenwerking met voetbalbond UEFA beëindigd te hebben. De Champions League en Europa League keren daarom niet terug in Pro Evolution Socces 2019. Wel blijft het partnerschap met de International Champions Cup bestaan en die competitie zit ook in de nieuwe game. Elementen daarvan worden in de Master League-modus geïmplementeerd. Die spelmodus zal ook een nieuw systeem voor onderhandelingen over transfers bevatten.


Release
PES 2019 komt uit voor de PlayStation 4, de Xbox One en op Steam. Op alle platforms is het spel in 4k-resolutie en met hdr-weergave te spelen, mits ondersteunde hardware wordt gebruikt. FC Barcelona-speler Philippe Coutinho staat op de cover. Ook komt er een speciale David Beckham-uitvoering van de game.=====================================


Bezoekt u onze webshop GAME-OUTLET.NL voor actuele informatie over dit product, alle aanbiedingen, acties en de nieuwste releases


- GRATIS VERZENDING IN BELGIE, vanaf 50,-
Onder 50 euro zijn de verzendkosten:
- Games, met Track en Trace vanaf EUR 2,95
- Accessoires en Gear vanaf EUR 4,95


- BINNEN 2 WERKDAGEN IN HUIS!
Als u op werkdagen voor 20:00 besteld, dan versturen wij het nog dezelfde dag. Meer dan 98% wordt door onze vervoerders in Belgie en Nederland na 1 a 2 werkdagen geleverd.

In onze webshop betaald u makkelijk, veilig en snel met Bancontact, Sofort, iDeal, PayPal of CreditCard.


- KOOP MET VERTROUWEN
Meer dan 9 jaar actief op Marktplaats en 1,5 jaar op 2ehands met veel tevreden kopers, u kunt de beoordelingen zo vinden op internet.
Game-Outlet is een officieel geregistreerde webshop bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer 61390933


- CONTACT en INFORMATIE
Tijdens kantoortijden bieden we u een live-chat op de webshop. Ook kunt u op onze webshop meer informatie vinden over beschikbaarheid, levertijden en betalingen

Game-Outlet, uw Online Independent Game Store!
Lire la description complète Réduire la description
  • www.game-outlet.nl | koop direct via deze link
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : a38891844
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter