2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

PS4 Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

27 27 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 04 juin '19, 13:32

PS4 Pro Evolution Soccer 2018 - Legendary Edition

€ 15,55
27 27 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 04 juin '19, 13:32
Site web

Caractéristiques

Leeftijdsgroep : Vanaf 3 jaar
Conditie : Nieuw

Description

GRATIS VERZENDING vanaf 50,-

| Binnen 2 werkdagen in huis

De Legendary Edition bevat:
- Steelbook
- USB Stick PES design
- 1000 myclub points
- Usain Bolt (agent for myclub)
- PES Legend (agent for myclub)
- UEFA Champions League agent for myclub
- 4x start up agents + 10.000 GP 10 weken
- Exclusieve Cards van UEFA Champions League 2017/2018 collectie
Het concept ‘Where Legends Are Made' omvat de comeback van PES, met nieuwe functies, modi en een ongeëvenaarde gameplay-ervaring. De editie van dit jaar brengt voor het eerst sinds 10 jaar echt grote veranderingen met zich mee en zet hiermee de nieuwe standaard voor voetbalgames.

Geen onderdeel van PES 2018 is onaangetast gebleven. Er kan op vele nieuwe manieren gespeeld worden dankzij meerdere gameplay verbeteringen, online co-op en willekeurige selectiewedstrijden. De spelers zien en bewegen nu nog realistischer.PES 2018 omarmt de wereld van eSports met de integratie van PES League via online modus, waaronder een nieuwe 3v3 competitieve modus waarmee gebruikers kunnen samenwerken om grote prijzen te winnen. Deze modus is nog maar een voorproefje van de meest significante veranderingen in PES 2018.


DE SUPER 7 - LEGENDARISCHE VERANDERINGEN KOMEN NAAR PES 2018
1. GAMEPLAY MASTERCLASS - De kwaliteit gameplay is nu in zoverre bijgesteld en aangepast dat de authenticiteit en schoonheid van het mooie voetbal beter tot zijn recht komt, wat onder andere de snelheid van het spel realistischer heeft gemaakt.

De speler heeft significant meer controle over het balbezit door middel van strategisch dribbelen, contextuele bescherming van de bal, evenals de gevoeligheid van de joystick om de tegenstander makkelijker te desoriënteren.

Real Touch+ voegt een nieuwe dimensie toe aan balcontrole, waarbij meerdere lichaamsdelen van de speler de bal kunnen beïnvloeden tijdens de onvoorspelbaarheden van het spel. Tenslotte is de spelvervatting verbeterd met nieuwe FK en PK systemen, waaronder ook de one-player kick-off selectie optie.2. VISUALISATIE VERBETERINGEN - Nieuwe gebruikersomgeving voor alle menus en echte spelers afbeeldingen tijdens spelstrategie en myClub. Ook de in-game presentatie is aanzienlijk verbeterd en geeft het spel het gevoel van het kijken naar een echte wedstrijd.3. PES LEAGUE INTEGRATIE - Ga in PES League de competitie aan met nieuwe modi waaronder myClub, willekeurige selectiewedstrijd en online co-op.4. ONLINE CO-OP - Een nieuwe modus voor 2v2 en 3v3 co-op, met ondersteuning van locale gasten. Speel samen met vrienden, breng je team naar de top of speel simpelweg voor het plezier tijdens een enkele normale wedstrijd.5. NIEUWE MODI EN FUNCTIES - Willekeurige selectiewedstrijd, de favoriet onder fans, is terug in een nieuwe uitvoering en functies. Ervaar het leven van een manager in Master League met voorseizoen toernooien, een verbeterd transfer systeem en nieuwe presentatie elementen waaronder pre-wedstrijd interviews en kleedkamer scenes.6. VERBETERDE VISUELE REALITEIT - Realistische beelden hercreëren het authentieke voetbal gevoel, zelfs tot in de kleinste details. Bewonder niet van het echt te onderscheiden stadion verlichting tijdens dag- en nacht wedstrijden, grasvelden, en spelerstunnels. Dit alles is herontwikkeld door middel van 20.000 complexe data elementen verzameld rondom het Camp Nou en Signal Iduna Park stadion.

Bewegingen van voetballers zijn vastgelegd in een echte omgeving, wat resulteert in een verbetering van het animatie systeem die basisbewegingen zoals lopen, draaien en lichaamshouding nog realistischer maakt. Daarnaast zijn speler modellen compleet veranderd waarbij de nadruk is gelegd op de aansluiting van voetbaluitrusting en short maat.

Tenslotte zijn alle voetballers van partner teams gefotoscanned inclusief tatoeages, zoals Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang, Philippe Coutinho en Neymar Jr.7. SIGNIFICANTE PC VERBETERINGEN - De PC Steam versie heeft substantiële grafische en content verbeteringen ondergaan en is nu in lijn met PS4 en Xbox One.

=====================================


Bezoekt u onze webshop GAME-OUTLET.NL voor actuele informatie over dit product, alle aanbiedingen, acties en de nieuwste releases


- GRATIS VERZENDING IN BELGIE, vanaf 50,-
Onder 50 euro zijn de verzendkosten:
- Games, met Track en Trace vanaf EUR 2,95
- Accessoires en Gear vanaf EUR 4,95


- BINNEN 2 WERKDAGEN IN HUIS!
Als u op werkdagen voor 20:00 besteld, dan versturen wij het nog dezelfde dag. Meer dan 98% wordt door onze vervoerders in Belgie en Nederland na 1 a 2 werkdagen geleverd.

In onze webshop betaald u makkelijk, veilig en snel met Bancontact, Sofort, iDeal, PayPal of CreditCard.


- KOOP MET VERTROUWEN
Meer dan 9 jaar actief op Marktplaats en 1,5 jaar op 2ehands met veel tevreden kopers, u kunt de beoordelingen zo vinden op internet.
Game-Outlet is een officieel geregistreerde webshop bij de Kamer van Koophandel onder KVK nummer 61390933


- CONTACT en INFORMATIE
Tijdens kantoortijden bieden we u een live-chat op de webshop. Ook kunt u op onze webshop meer informatie vinden over beschikbaarheid, levertijden en betalingen

Game-Outlet, uw Online Independent Game Store!
Lire la description complète Réduire la description
  • www.game-outlet.nl | koop direct via deze link
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : a35332502
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter