2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

State of Play BBC Serie

5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 13:50

State of Play BBC Serie

€ 10,00
5 5 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 03 déc. '19, 13:50
Message

Caractéristiques

Genre : Détective et Thriller

Description

BBC Serie: State Of Play

Productbeschrijving
De ambitieuze Labour-politicus Stephen Collins is voorzitter van het Energy Select Committee en heeft een glanzende politieke carrière in het vooruitzicht. De dodelijke val van zijn assistente Sonia Baker van het perron in de Londense Underground brengt hem echter in grote moeilijkheden. Al gauw wordt zijn verhouding met haar breed uitgemeten in de roddelpers. De journalist Cal McCaffrey, een oude vriend van Stephen en zijn voormalige campagneleider, gaat voor de krant The Herald op onderzoek uit. Een collega-journalist vertelt Cal dat Sonia vlak voor haar dood een telefoontje heeft ontvangen van Kelvin Stagg, een teenager die verdacht wordt van drugshandel en die dezelfde morgen is neergeschoten. Als er verband blijkt te bestaan tussen de twee doden, concludeert men dat Sonia vermoord is. Maar door wie en waarom? Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat de regering tot op het hoogste niveau bij de zaak betrokken is.

In het Engels, Engelse ondertiteling
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488840551
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter