2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

koefnoen 6 seizoenen in 2 boxen voor 20 euro

7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 19:02

koefnoen 6 seizoenen in 2 boxen voor 20 euro

€ 20,00
7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 19:02
Message

Caractéristiques

Genre : Comédie d'action
Caractéristiques : Coffret
Âge minimum conseillé : Tous les âges

Description

bekijk ook mijn andere advertenties om verzendingskosten te besparen
Bonnie St. Claire, Bassie en premier Balkenende hebben één ding gemeen: ze werden onsterfelijk door de rake imitaties van Koefnoen. In het populaire tv-programma van de AVRO nemen cabaretiers Paul Groot en Owen Schumacher de actualiteit op hilarische wijze door. Niemand wordt ontzien, van Jan Mulder tot koningin Beatrix. Fans vinden het jammer dat ze de afleveringen maar beperkt opnieuw kunnen bekijken. Dat gaat veranderen: Koefnoen brengt een rijke selectie uit de eerste drie series en de complete oudejaarsspecials uit in een fraaie DVD-box. Cabaretiers Paul Groot en Owen Schumacher - bekend geworden in VARA's Kopspijkers - zijn de voormannen van Koefnoen. Met subliem gegrimeerde imitaties in scènes, paparazzofilmpjes en parodieën op bestaande televisieprogramma's geven ze commentaar op de actualiteit, daarin bijgestaan door Plien en Bianca, Marjan Luif, Erik van Muiswinkel en Sanne Wallis de Vries.
In september 2004 was Koefnoen voor het eerst op tv. Met ruim 1.000.000 kijkers per aflevering was de serie meteen een succes. Gedenkwaardig waren Gordon en Joling bij de Hofstadgroep, de Baantjer-parodie en het oudejaarsprogramma 'Het gala van het Gouden Ding'.Het is alweer wat jaren geleden dat de eerste uitzending van Koefnoen te zien was op televisie. In het populaire cabaret televisieprogramma van de AVRO wordt teruggekeken op de voorbije week met sketches en filmpjes. Centrale figuren in Koefnoen zijn Owen Schumacher en Paul Groot. Op deze DVD zijn alle afleveringen te zien van het seizoen 4, 5 & 6, een geweldig overzicht van alle sketches en filmpjes en natuurlijk ook nooit eerder vertoonde beelden. In 2006 werd Koefnoen onderscheiden met de Zilveren Nipkowschijf. Beeld: 4:3
Geluid: Nederlands (Dolby Digital 5.1)
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1513245270
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter