2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Partner(s) (2006) Josh Cooke - Jordana Spiro

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 12:24

Partner(s) (2006) Josh Cooke - Jordana Spiro

€ 1,99
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 09 févr. '20, 12:24
Message

Caractéristiques

Genre : Autres genres
Âge minimum conseillé : Tous les âges

Description

1323. Partner(s) (2006) Josh Cooke - Jordana Spiro

Soms moet je wel heel erg ver gaan om je doel te bereiken. Dave is een jonge, succesvolle advocaat bij een groot kantoor, maar het wil hem maar niet lukken om partner te worden. Verwikkeld in een strijd met zijn vrouwelijke collega Katherine denkt hij eindelijk zijn slag te kunnen slaan: want Dave ziet er goed uit, kleedt zich fantastisch en woont samen met een homofiele vriend, dus Dave zal zelf ook wel homo zijn. De ideale advocaat voor een zaak tegen een grote multinational die wordt aangeklaagd voor het ontslaan van een homofiele medewerker. Althans dat denkt de baas van Dave. Dave doet echter niets liever dan achter de vrouwen aanjagen, maar hij ruikt zijn kans op promotie en besluit om het spelletje mee te spelen ... als dan uiteindelijk blijkt dat hij moet samenwerken met de bloedmooie dochter van zijn klant wordt de situatie een stuk moeilijker, zeker als Katherine de mogelijkheid ziet om Dave voor eens en altijd buiten spel te zetten ...

Ex-Rental
Audio : English
Ondertitels : Nederlands
Speelduur : 91 min.
Genre : Comedy
Conditie : Goed
1,99€
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1513008828
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter