2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

the golden girls seizoenen 1/2/3 box set voor 30 euro

12 12 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 févr. '20, 11:25

the golden girls seizoenen 1/2/3 box set voor 30 euro

€ 30,00
12 12 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 08 févr. '20, 11:25
Message

Caractéristiques

Genre : Comédie romantique
Caractéristiques : Coffret
Âge minimum conseillé : Tous les âges

Description

bekijk ook mijn andere advertenties om verzendingskosten te besparen
Al in het eerste jaar kreeg de komische serie The Golden Girls een Emmy Award. Inmiddels is de serie een mijlpaal in de televisiegeschiedenis en nog altijd favoriet bij de fans. Beatrice Arthur, Rue McClanahan, Betty White en Estelle Getty spelen vier oudere vrouwen uit Zuid Florida die samen een huis, dromen en heel veel kwarktaart delen. Intelligent, promiscue, dom en dolkomisch zijn deze leuke, totaal verschillende vrouwen die samen een perfecte vriendenkring vormen. Beleef alle 25 afleveringen van het eerste seizoen in deze spectaculaire set van 4 DVD's met de pilot aflevering en een exclusief bonusfragment. Puur plezier en amusement dat je je nog herinnert van vroeger...en daarbij nog veel meer.
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Geluid: Dolby Surround 2.0: Engels/Italiaans/Duits/Spaans
Ondertiteling: Nederlands/Engels/Engels voor doven en slechthorenden/Frans/Italiaans/
Duits/Spaans/Zweeds/Noors/Deens/Fins
Extra: Joan and Melissa Rivers over de mode
Geniet van de slimme Dorothy,de welbespraakte Sophia, de naïeve Rose, en Blanche, de nou ja, je weet wel...met het tweede seizoen van één van de grappigste televisieseries aller tijden,THE GOLDEN GIRLS. Voor dit seizoen kreeg deze geliefde serie zijn tweede, opeenvolgende Emmy voor uitstekende komische serie en een Golden Globe voor beste televisiecomedy/-musical."Het is een seizoen vol sterren en speciale gasten,waaronder Burt Reynolds in een verrassingsrol en de nog jeugdige George Clooney als politieagent uit Miami."

Je kunt nu terug in de tijd met alle 26 originele afleveringen in één prachtige set van 4 dvd's.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Geluid: Dolby Digital Stereo
Je favoriete, zich jong voelende vriendinnen zijn weer terug met nóg een portie humor, tegenspoed en kwarktaart in het derde seizoen van een van de meest geliefde series ooit. Dorothy, Sophia, Rose en Blanche zijn vier totaal niet bij elkaar passende huisgenoten in Miami. Maar hoewel deze zeer verschillende dames het niet altijd even goed kunnen vinden, houden ze diep van binnen toch echt wel van mekaar.

Als eeuwige winnaar heeft dit humorvolle seizoen drie Emmy Awards en een Golden Globe vergaard. Geniet nu van alle 25 afleveringen en nieuw bonusmateriaal met deze 4 dvd-set.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1512551976
Annonces par Google

Annonces similaires

Chargement… d'annonces

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter