2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

The Upside of Anger

7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 07 févr. '20, 11:27

The Upside of Anger

Prix à disc.
7 7 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 07 févr. '20, 11:27
Message

Description

Het leven van de gelukkige echtgenote en moeder Terry Wolfmeyer (Joan Allen) in een chique buitenwijk van Detroit neemt een totaal andere wending als van de één op de andere dag haar man er vandoor gaat met zijn secretaresse. Om met zijn afwezigheid om te gaan, grijpt Terry naar de fles en verdrinkt ze haar boosheid. Ze ziet zich mede daardoor steeds vaker lijnrecht tegenover haar vier eigenzinnige dochters staan (Erika Christensen, Evan Rachel Wood, Keri Russell en Alicia Witt) totdat ze een bijzondere relatie ontwikkelt met haar buurman, Denny (Kevin Costner). Denny, ooit een gevierd profhonkballer maar nu radio diskjockey, wordt haar drinkemaatje. Langzaam maar zeker wordt hij Terrry's rots in de branding een ad hoc vader voor haar dochters. Het leven wordt nog gecompliceerder als Terry's dochters niet alleen met hun moeders romantische problemen te maken krijgen maar vooral te kampen hebben met die van zichzelf.

• Free publicity; voorafgaand aan release al veel goede recensies!
• Internet acties met o.a. Viva, Glossy, Veronica
• Radio acties bij o.a. Sky Radio
• TV items bij o.a. RTL Boulevard
• Advertenties in consumenten- en vakbladen
• Retail ondersteuning dmv folder-bijdragen
• Posters beschikbaar
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1512185861
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter