2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Di Caprio - Inception/J. Edgar/Shutter Island/Titanic/Gatsby

19 19 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 17 sept. '19, 22:01

Di Caprio - Inception/J. Edgar/Shutter Island/Titanic/Gatsby

€ 4,00
19 19 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 17 sept. '19, 22:01
Message

Description

Leonardo Di Caprio – 12 films in OV met nederlandse ondertitelingen – DVD vanaf 4€
Aussi disponibles en français et VO sous-titrée en français

Body of Lies – door Ridley Scott met Leonardo DiCaprio & Russell Crowe – 4,5€
Een CIA-agent in het Midden-Oosten krijgt opdracht om een succesvolle terreurcel uit Jordanië te ontmantelen door de leider ervan op te pakken. Hulp komt van zijn chef en het hoofd van de Jordaanse inlichtingendienst. Maar wie van deze mannen is het meest te vertrouwen wanneer het gaat om zijn eigen veiligheid?

Django unchained - door Quentin Tarantino met Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio – 6€
Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Een geliefde, Django wordt bevrijd door een eigenaardige premiejager. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen

Inception – door Christopher Nolan met Leonardo DiCaprio & Marion Cotillard – 6€
Dom Cobb is de allerbeste extractor: hij steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn wanneer het brein in een kwetsbare droomstaat is. Zijn vaardigheden hebben van hem een gewilde bedrijfsspion gemaakt, maar hij is eveneens op de vlucht en heeft veel verloren. Nu kan hij een nieuwe kans krijgen als hij het onmogelijke voor elkaar krijgt: inceptie, het zaaien van een idee in plaats van het te stelen. Als het ze lukt kunnen Cobb en zijn team de perfecte misdaad plegen. Maar al hun planning en ervaring kan ze niet voorbereiden op een gevaarlijke vijand die schijnbaar al hun stappen kan voorspellen. Een vijand die alleen Cobb had kunnen zien aankomen.

J. Edgar – door Clint Eastwood met Leonardo DiCaprio & Naomi Watts – 5€
J. Edgar Hoover, the man who nearly 50 years was head of the FBI. Hoover was a feared, loved, hated and respected man. Without any effort he put the truth to his hand. His hard, heroic methods served his only passionate desire: global appreciation. But behind this facade went great secrets. Secrets that could mean the end of his image, his career and his life.

Revolutionary Road – door Sam Mendes met Kate Winslet – 4€
Eind jaren 50. Een Amerikaanse familie droomt naar Frankrijk te gaan om hun gezapige burgerbestaan te ontsnappen.

Romeo + Juliet – door Baz Luhrmann – 6€ De briljante en hedendaagse versie van 's werelds meest tragische liefdesgeschiedenis maakt deze originele interpretatie van ''Romeo & Julia'' tot een onvergetelijke ervaring. Deze Special Edition DVD bevat gesproken commentaar van Baz Luhrmann, de eerste proefscenes en een blik in de filmkeuken.

Shutter Island – door Martin Scorsese – 4€
1954. Teddy Daniels, een U.S. Marshal, op zoek gaat naar een moordenares die ontsnapt is uit een instelling voor geesteszieke criminelen. De instelling, Ashecliffe Hospital, bevindt zich op het afgelegen Shutter Island. Op het eiland ontdekt hij enkele bijzondere personen, zoals de dokters die een heel eigen manier van werken hebben. Teddy weet dat er iets niet klopt op het eiland, maar hij kan z'n onderzoek niet naar behoren voltooien want de dokters weigeren mee te werken. Hoe dichter Teddy bij de waarheid komt, hoe meer hij aan alles begint te twijfelen. Ondertussen ontsnappen er nog meer criminelen uit de instelling en bereikt de chaos op het eiland een hoogtepunt. Teddy kan geen kant meer uit en stelt alles in vraag: zijn partner Chuck Aule, zijn geheugen en zelfs zijn eigen mentale gezondheid.

The Beach – door Danny Boyle met Virginie Ledoyen & Guillaume Canet – 4€
Richard, een jonge Amerikaanse backpacker, is bereid zijn leven te wagen voor het extatische gevoel dat je overvalt bij het trotseren van het ultieme avontuur. Maar op een geheim, bedrieglijk ongeschonden strand ontdekt hij dat sommige dromen in werkelijkheid een nachtmerrie zijn.

The Great Gatsby – door Baz Luhrmann met Tobey Maguire – 5€
Het verhaal van beginnend schrijver Nick Carraway die in het voorjaar van 1922 de Amerikaanse provincie verruilt voor New York City. Het is een tijd van losse moraal, betoverende jazz, illegaliteit en aandelen die tot in de hemel groeien. Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby. Ook ontmoet hij zijn nicht, Daisy en haar adellijke echtgenoot en rokkenjager Tom Buchanan. Nick raakt verzeild in de fascinerende wereld van de superrijken, vol illusies, liefde en bedrog. Hij ziet het allemaal gebeuren en schrijft een verhaal over onmogelijke liefdes, dromen en tragedies en houdt zo de moderne maatschappij een spiegel voor.

The Quick and the Dead – door Sam Raimi met Sharon Stone, Leonardo DiCaprio & Russel Crowe (1995) – 4€
Met een pistool aan de heup en wraak in haar hart komt naar het stadje Redemption. Ze is gekomen om Herod te doden. Hij is de tiran van dit helse stadje en de man die haar leven heeft verwoest. De enige kans om hem te doden is bij de jaarlijkse 'wees-snel-of-sterf'-schietwedstrijd.

The Revenant – de Alejandro González Iñárritu met Tom Hardy – 8€
Diep in de Amerikaanse wildernis wordt jager Hugh Glass voor dood achtergelaten door John Fitzgerald, een vals lid van zijn groep. Voor Hugh begint dan de strijd van zijn leven. Tijdens zijn reis terug naar huis moet hij zowel de wilde natuur als stammen die onderling met elkaar strijden overleven. Is Hugh’s wil om wraak te nemen op Fitzgerald voldoende om de barre en gevaarlijke tocht te overleven?

Titanic – door James Cameron met Kate Winslet – 5€
Rose is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante echtgenoot. Jack, een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1458467459
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter