2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Braquo - seizoen 1

6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 24 mars '20, 13:27

Braquo - seizoen 1

€ 5,00
6 6 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 24 mars '20, 13:27
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Genre : TV & Séries télévisées

Description

Originele Blu-ray (Benelux-versie) in perfecte staat (als nieuw, slechts 1x gespeeld).
Verzendingskosten € 3,00. Afhalen is uiteraard ook altijd mogelijk, na afspraak.

Met ; Jean-Hugues Anglade

De agenten Caplan, Morlighem, Vachewski en Roxane van het SDPJ zijn werkzaam in het departement Hauts-de-Seine, tussen Neuilly en Nanterre in chique wijken en in gebieden waar de wet niet telt. Maar hun leven verandert drastisch als hun collega, commandant Rossi, zelfmoord pleegt omdat hij onterecht wordt beschuldigd van corruptie. Vanaf dat moment omzeilen ze de wet om de naam van hun vriend van alle blaam te zuiveren. Ze zitten gevangen in een dodelijk raderwerk en moeten hun huid redden en hun gezinnen beschermen. Door de tegenwerking van hun meerderen en achtervolgd door de IGS (de politie van de politie) gaan ze tegen alle gevestigde regels in en staat hun leven in het teken van adrenaline, risico’s, bloed en de dood. Braquo volgt deze gewone mannen op de voet en krijgt te maken met geweld en paranoia tijdens het uitoefenen van hun beroep als agent.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1528655847
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter