2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Amiko IPCAM home startersset bullet 4, wit camera beveiligin

15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 18:32

Amiko IPCAM home startersset bullet 4, wit camera beveiligin

€ 479,00
15 15 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 22 févr. '21, 18:32
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

Het is nu eenvoudiger dan ooit om waar u maar bent, bij u binnen te kijken of te zien wat er om uw huis gebeurd. En dat voor een betaalbare prijs.
Amiko IPCAM bullet 4
Met de amiko  ipcam bullet 4 heeft u een hoogwaardige video systeem in huis van goede kwaliteit. De camera's zijn water en stof bestendig zodat u ze zowel binnen als buitenhuis kan gebruiken.
Aansluiten.
Het aansluiten van het systeem is heel eenvoudig met 1 kabel per camera. Heeft u op een grote afstand 2 camera's nodig dan is dit met een verdeelblok zo te regelen dat er maar 1 lange kabel heen hoeft. Verder is het een aansluiten en werken maar.
Beelden bekijken.
U kunt op verschillende manieren de beelden bekijken van u camera's. Op de AMIKO HOME NVR 4 POE 4 CH H.264 recorder kunnen zowel een monitor als ook een tv op aangesloten worden. Maar u kunt ook de beelden bekijken op uw telefoon, laptop of tablet. Hier hebben ze een speciale app voor gemaakt.
Opname.
In de nvr recorder zit een 2 gigabite harde schijf ingebouwd. Hierop kunnen alle beelden opgeslagen worden van het camera systeem.  Zodat u ook achteraf de beelden weer perfect terug kan zien.
Camera's
De camera's beschikken allemaal over infrarood lichten zodat u ook als het donker is goede beelden krijgt.De AMIKO HOME startersets Bullet 4 bestaat uit:
  • 4 x Bullet camera 2 MP Full HD POE (B30M200POE)
  • 1 x NVR recorder 4 kanaals POE H.264 (NVR2004PGHP) 

1 x Harddisk 2 TB ingebouwd (WD Purple Survellance)
Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.
Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum


Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1670444393
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter