2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Plafond & wandschuurmachine uitschuifbaar schuurmachine

175 175 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 23 oct. '18, 16:09
Vendre une comme ça

Plafond & wandschuurmachine uitschuifbaar schuurmachine

€ 295,00
175 175 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 23 oct. '18, 16:09
Vendre une comme ça
Site web Message

Caractéristiques

Staat : Nieuw

Description

Plafond & wandschuurmachine PRO uitschuifbaar PL3001
De SPERO PL3001 is de lichtste wand & plafondschuurmachines in de markt, met tevens de meest flexibele kop van alle verkrijgbare merken. Deze uiterst flexibele kop is te danken aan het feit dat de motor direct op de kop van de schuurmachine is geplaatst. De machine is uitschuifbaar van 1,30 meter naar 1,60 meter. Door het slimme ontwerp kan je met deze machine zowel plafonds als kleine ruimtes schuren zonder problemen. De motor is direct op de uiterst flexibele kop van de machine geplaatst. Tevens beschikt de afzuigkap van de machine over een handig afneembaar front, zodat ook de binnenhoeken goed bereikbaar zijn. Door te schuren met 225mm schuurschijven en in combinatie met de effectieve stofafzuiging, is het de ideale machine voor het schuren in combinatie met een stofzuiger van grote oppervlaktes zoals boten, gipsplaten, wanden en plafond, stucwerk, vloeren ect. De machine wordt geleverd in een luxe kunststof koffer zonder slang.

Merk:SPERO
Artikelnummer:PL3001
Vermogen:650Watt
Toerental:regelbaar 0 - 1050 t/ min
Diameter schuurpapier:225mm
Gewicht:4,7 kg
Lengte:1,30 - 1,60 meter
Inclusief:6 schuurvellen 225mm en draagkoffer, 2 slangadapters
Exclusief:stofzuigerslang

Voor ons complete assortiment en aanbiedingen kunt u terecht op www.feramotools.nl

Wij zijn leverancier van het merk FeramoTools en ander specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop. Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Wij leveren in de Benelux incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen onder voorbehoud.

KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN! BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS: info@feramotools.nl.

Lire la description complète Réduire la description
  • www.feramotools.nl
Partager cette annonce via :
Vendre une comme ça
Numéro de l'annonce : a18445831
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter