2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Spit 351 klopboorhamer , klopboormachine met koffer

215 215 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 04 mai '19, 06:14

Spit 351 klopboorhamer , klopboormachine met koffer

Faire une offre
215 215 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 04 mai '19, 06:14
Message Placer une offre

Caractéristiques

État : Utilisé
Type : Marteau perforateur et/ou Marteau piqueur

Description

Het betreft een goed gebruikte “ spit “ klopboorhamer is een professionele machine die ideaal is voor klopboren tot diameter 40mm in beton maar kan met de spit turbo boren tot diameter 90 mm aan , en voor hameren van tegels , mortel enz . De spit 351 is een machine uit het middengamma van spit en in dit segment is het een toppertje . Deze machine heeft een 850 watt motor en een slagkracht van 7 joule . Wil je in bv een keuken of badkamer wat tegels afschieten dan heb je met de spit 351 een perfect toestel , wil je beton van bv fundering weg schieten dan is deze daarvoor niet echt gemaakt , bv wat bakstenen voor bv een poutrel te plaatsen kan weer wel maar zwaarder zou ik ook niet gaan ermee . Is bv wel een ideale machine voor gaten te boren om bv muren te injecteren . De spit 351 is een machine met een complete aluminium behuizing en weegt ongeveer een 5 kg .
Dit is een machine die een 5 a 6 j oud is , deze werd de laatste 3 j nog 1 uur gebruikt ( een week of 2;geleden om te testen of deze nog alles deed wat ze moest kunnen en deze is daarvoor geslaagd ) .

De prijs :
—————
Dit is een toestel die nieuw een 700€ heeft gekost en deze mag nu weg voor een democratische prijs . Ik laat bieden vanaf 125€ en zet de direct kopen prijs op 140€ .

Ophalen , versturen
———————————
Deze kan bij ophaling getest worden .
Versturen kan tegen een meerprijs van 10€ en dit met taxipost ( met koffer weegt deze een 8 kg ) .

Conditie: Gebruikt
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1408116856
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter