2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Unieke oud eiken wandbekleding/lambrisering - 0,8m2 per doos

413 413 vu x 7 7 sauvegardé x depuis 27 févr. '21, 15:43

Unieke oud eiken wandbekleding/lambrisering - 0,8m2 per doos

€ 67,00
413 413 vu x 7 7 sauvegardé x depuis 27 févr. '21, 15:43
Partager cette annonce via :
Site web

Caractéristiques

Conditie : Gebruikt

Description

Barnwood in a box ‘French oak’ Fruity brown

Ben je op zoek naar een wandbekleding in oud geleefd hout wat simpel en snel te monteren en te plaatsen is? Dan is barnwood in a box wat u zoekt! Doordat er in barnwood geen handelsmaten voorkomen hebben wij ons barnwood in a box ontwikkeld! Het barnwood wordt in vaste lengte en breedte maten gezaagd, hierdoor is het simpel en snel te monteren in zowel verticaal als horizontaal wild verband. Stijlvol en trendy barnwood in a box “French oak fruity brown” voor elk interieur. Dat is het plan achter Barnwood in a Box. Doordat we werken met korte en dunne planken kunnen we het product betaalbaar houden en simpel en snel te monteren. In de doos bevindt zich een handleiding hoe je het hout moet monteren.

Natuurlijke materialen zoals de verwerking van oud hout past in elk interieur en design. Het gebruik van de natuurlijke producten zoals Barnwood in a box geeft een warme kleur aan je interieur. Heb je een kale muur waar je iets aan wil doen? Dan is barnwood in a box perfect voor jou! Deze orginele oude barnwood planken kunnen jouw witte muur een grote verandering geven. Je geeft ook op deze manier oude barnwood planken weer een tweede leven, dus je bent ook nog is goed bezig voor het milieu. Barnwood in a box “French oak” afkomstig van oude fruitkisten uit Frankrijk! Hier vinden wij ons eiken barnwood “French oak”. Door het intensieve gebruik en de blootstelling aan weer en wind zijn de planken mooi vergrijsd & gegroefd oftewel “grey weathered”. Dit geeft je interieur een mooie, karakteristieke en robuuste uitstraling! De bodems van de oude fruitkisten zijn “fruity brown” (bruin getint), dit is ontstaan doordat de fruitsappen in al die jaren zijn doorgedrongen in het hout. Sommige planken hebben zelfs nog de originele letters van de fruitteler op de planken staan! Hierdoor haal je de historie van het barnwood terug aan je muur. De afgeschreven kisten worden gedemonteerd en verwerkt tot ons barnwood in a box!

Speels effect

De planken zijn geschaafd op verschillende diktes om een mooi speels effect te krijgen. Je kunt op je eigen manier de volgorde en structuur van je houten wandbekleding bedenken. Een sfeervolle uitstraling is met Barnwood gegarandeerd. De stijlvolle en trendy planken passen in elk interieur. Doordat er geen plank hetzelfde is, krijg je er een unieke samenstelling van. Ieder stukje barnwood hout is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Verder zijn de planken geselecteerd op de grijstinten en keurig verpakt in een doos met een inhoudt van 0,8 m2. De planken zijn kunstmatig gedroogd tot 12% vochtigheidspercentage en hierdoor geschikt diverse interieurtoepassingen.

Verwerking Barnwood in a box “French oak”

Voor de verwerking adviseren wij een flexibele montagekit. Breng dit in 2 à 3 lijmrillen aan op de achterzijde van de planken. Druk daarna de plank op een vlakke achtergrond. Zorg dat de achtergrond vet en vochtvrij is. Gebruik zo nu en dan ook kleine spijkers om de panelen in de lijm te fixeren. Houd aan de randen circa 3 mm sparing aan. Hout kan immers werken en moet daarom de ruimte krijgen.


Ook zoek naar een andere wandbekleding in andere kleuren? Bekijk dan ons barnwood grenen of barnwood in a box Out of the Balkan of kijk voor meer informatie op onze website: www.historischhout.nl


Extra informatie
Gewicht: 5.4 kg
Lengte: 118-122 cm
Breedte: 11,5 cm
Dikte: 8-10 mm
Verpakkingseenheid 0,8 M2


Lire la description complète Réduire la description
  • www.historischhout.nl
Numéro de l'annonce : a72168905
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter