2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

KW Variant 1 INOX 10260040 voor Opel - Astra G

9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 14:43

KW Variant 1 INOX 10260040 voor Opel - Astra G

€ 425,00
9 9 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 02 déc. '19, 14:43
Message

Caractéristiques

Marque de voiture : Opel
État : Utilisé

Description

Ivm overstap naar de KW V3, bied ik deze V1 aan. Is nog in goede bruikbare staat en alleen gewisseld om meer instelmogelijkheden te hebben.
Vergeleken met de standaard veren en dempers voelt de auto veel stabieler aan met deze set van KW. Met name in bochten is de auto veel stabieler.
Daarnaast zorgen de instelmogelijkheden(hoogte rondom en demping voor) ervoor dat iedereen zijn/haar favoriete stand kan verwezenlijken.

Nieuwprijs circa 900euro, nu voor minder dan de helft.

Hieronder de tekst van KW:
KW Variant 1; Sportief in het gebruik en een fantastische look. Met in de fabriek voorgeconfigureerde demping.

De KW-schroefset variant 1 uit de “inox-line” is ons instapmodel voor meer rijplezier, met een aantrekkelijke en afzonderlijk aanpasbare verlaging. De afwerking van hoge kwaliteit, het gebruik van roestvrijstalen veerpoten, corrosiebestendige veren en schokdempers en de compatibele onderdelen zorgen niet alleen voor een lange levensduur van de auto, maar ook voor lang rijplezier.

Traploze verlaging: KW-schroefset variant 1 zorgt voor maximale verlaging binnen het TÜV-geteste bereik. Afhankelijk van het voertuigmodel is dit tussen de 30 en 70 mm of tussen de 50 en 90 mm. Zelfs na een aantal jaar kunt u nog steeds snel en eenvoudig de hoogte aanpassen dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de composietrand. De verlaging op de vooras vindt plaats via onze composiet-hoogteversteller uit één stuk, op de achteras is dit hetzelfde, tenzij de auto een afzonderlijke veer en schokdemper heeft. De meegeleverde hoogteversteller voor de achterkant zit ofwel bovenop, of onder de achterveer.

Verstelling: in de fabriek voorgeconfigureerde demperinstellingen
KW-schroefset variant 1 uit de “inox-line” heeft een voertuigspecifieke, vooraf ingestelde demperconfiguratie. De veer en de demper zijn perfect op elkaar afgesteld, zodat u tijdens het rijden profiteert van een optimale balans tussen sportiviteit en comfort.
Zelfs bij een volle lading en maximale asbelasting maken de dempers altijd een sportieve indruk. KW-variant 1 uit de “inox-line” is waarschijnlijk zeer interessant voor tuningfans die zich richten op “show & shine”-evenementen.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488501536

Autres annonces de Nick

Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter