2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Saey Aanhangwagens, koop of huur een aanhangwagen!

241 241 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 08 sept. '20, 12:12

Saey Aanhangwagens, koop of huur een aanhangwagen!

Voir description
241 241 vu x 1 1 sauvegardé x depuis 08 sept. '20, 12:12
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Neuf

Description

Saey Aanhangwagens, dé aanhangerspecialist van Zeeuws-Vlaanderen

Een aanhangwagen kopen of huren? Dat doe je bij Saey Aanhangwagens in Terneuzen. Zoekt u een aanhangwagen in Terneuzen van uitstekende kwaliteit? Zoekt u een aanhangwagen voor een scherpe prijs? Kom dan naar Saey Aanhangwagens in Terneuzen.

Saey Aanhangwagens is dé aanhangwagenspecialist van Zeeuws-Vlaanderen. We zijn begonnen als aanhangwagenbedrijf met de verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens in Philippine. Inmiddels zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand in Terneuzen. Hier kunnen wij u nog beter van dienst zijn met aanhangwagens in Terneuzen.

Wij staan iedere dag voor u klaar met hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens, uitstekende service, korte lijntjes en snelle levering. En dit alles voor een scherpe prijs.

Nieuwe aanhangwagens
Een eenvoudige bakwagen, een kipper voor de zware klussen, een gesloten aanhanger of een nieuwe trailer voor uw paard enz. kortom, een aanhanger die voor u het werkt doet, koopt u voordelig bij Saey Aanhangwagens.

Wij leveren nieuwe aanhangers van Saris, SBW trailers, Twins, Anssems, Humbaur, Hapert, Ifor Williams, Brian James, Cheval Liberté, Kalf trailers, Marlin en Pega boottrailers.

Iedere aanhanger is uit te voeren met diverse accessoires. Wij kunnen de aanhanger geheel naar uw wensen aanpassen.

U koopt al een nieuwe aanhanger vanaf € 532,- excl. btw zonder bijkomende kosten.

Gebruikte aanhangwagensOok voor een gebruikte aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod tweedehandse aanhangwagens staan. Wij zien de gebruikte aanhangwagens geheel na en ze worden helemaal naar wensen klaargezet. Met een aanhangwagen van Saey Aanhangwagens gaat u altijd veilig weg. Tevens is er de mogelijkheid om een gebruikte aanhangwagen in te ruilen.

Onderhoud, keuring en reparatie
Voor onderhoud, keuring en reparatie van aanhangwagens, paardentrailers en caravans kunt u terecht in onze werkplaats. Onze vakkundige monteurs maken uw aanhanger weer helemaal rijklaar. Maar er is nog meer mogelijk: U kunt bij ons een aanhangwagen op maat laten maken. Bespreek uw ideeën met ons en wij zorgen voor het productieproces. Daarnaast kunt u ook terecht voor alle onderdelen voor uw aanhangwagen.

Bij Saey Aanhangwagens koopt u scherp, snel en dit alles met topservice!

U bent van harte welkom in onze showroom aan de communicatielaan 15 in Terneuzen.

Saey Aanhangwagens
Communicatielaan 15
4538 BV Terneuzen
Tel: 0115-491307
info@saey-aanhangwagens.nl
saey-aanhangwagens.nl
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1597521343
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter