2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Koelgroep Govi

23 23 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 29 juin '20, 16:44

Koelgroep Govi

€ 2.150,00
23 23 vu x 2 2 sauvegardé x depuis 29 juin '20, 16:44
Partager cette annonce via :
Message

Description

Koelgroep voor koelaanhangwagens & -containers Arktik 1600 tot 2000P/K
Met een temperatuurbereik van 0°C tot +10°C dekken de Arktik 1600N, 2000N en 2500N een groot deel van de levensmiddelenkoeling. Met deze modelserie koelt u dranken, klaargemaakte buffetten en algemene catering.

Met een koelcapaciteit tot 2500W is het koelen van een geïsoleerd volume tot 27m³ mogelijk. Op grond van optimaal gedimensioneerde prestaties blijven de goederen altijd en overal uitstekend gekoeld en langer vers.
De Arktik koelgroep is onderverdeeld in 2 bouwdelen: de verdamper in de geïsoleerde ruimte, en de condensator aan de buitenzijde. Beide groepen zijn gemonteerd op een geïsoleerde kern en vormen zo een stekkerklare eenheid. Alle apparaten uit deze serie hebben dezelfde behuizing.

Het chassis is geconstrueerd in gepoederlakte staalplaat, met een afwerking uit diepgetrokken ABS. De besturing omvat een programmeerbare elektronische thermostaat en een automatische ontdooiing. GPS-tracking en monitoring behoort sinds kort tot de mogelijkheden, via Android en binnenkort via iOS.

Volledig nieuw in verpakking met de nodige garantie .
Verkoop wegens stopzetten project .
Op factuur mogelijk
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1570164721
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter