2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Theo Verhulst, naaktpose 2

8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 mai '20, 05:28

Theo Verhulst, naaktpose 2

€ 225,00
8 8 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 21 mai '20, 05:28
Partager cette annonce via :
Message

Description

Aquarel op papier van Theo Verhulst. Naaktpose. Mooi en technisch sterk werk in onberispelijke staat. Gesigneerd links onderaan en gedateerd 1988. Afmetingen van het werk: 20 bij 25 cm. Ingelijst (achter plexi): 34 bij 44 cm. Verzending mogelijk.

Over de kunstenaar:

VERHULST Theo
Hasselt 1940. Architect, schilder, aquarellist. Opleiding Hoger Kunstonderwijs in Luik aan de Hogeschool voor Schone Kunsten en Architectuur. Sinds 1989 is het medium aquarel zijn artistieke uitdaging. Nadat hij stopt met zijn architectenbureau wordt deze hobby zijn passie en volgt hij regelmatig stages bij internationaal bekende aquarellisten, o.a. bij Alvaro Castagnet, Victor Zadanov, Slava Korobeynicov, e.a. Hij houdt van de natuur en schildert stadsgezichten, landschappen, marines, maar zijn voorkeur gaat uit naar het model en het portret. De mens speelt een belangrijke rol in zijn werk. Theo observeert de mens in zijn doen en laten en weet in enkele rake trekken het karakter vast te leggen. Met een palmares van diverse exposities in binnen- en buitenland weet hij telkens de toeschouwer te verrassen met een verscheidenheid aan thema’s en een kleurrijk palet, soms uitbundig, soms poëtisch zacht, maar altijd het licht goed vattend. Zijn werk is figuratief met spontane, vlugge, maar vastberaden penseeltrekken en altijd veel aandacht voor compositie en vormgeving.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1553523797
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter