2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

ets Auguste Danse Hoofd van een oude vrouw naar Goya

22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 déc. '19, 21:22

ets Auguste Danse Hoofd van een oude vrouw naar Goya

€ 25,00
22 22 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 déc. '19, 21:22
Message

Description

Ets van de bekende Belgische kunstenaar en etser Auguste Danse, de vader van Louise Danse. De ets die niet is ingelijst toont het hoofd van een oudere vrouw met opvallend grote neus. Ze draagt grote oorbellen en heeft een pijl als versiering in haar haar. De ets werd gedrukt op Japans papier. Het werk is gesigneerd en genummerd in potlood rechtsonder épreuve d'artiste (kunstenaarsproef) n° 15 A. Danse. Linsonder staat d'après Goya. Helemaal onderaan staat (bijna niet te lezen op de foto's: tiré à trente "preuves d'artistes numérotées".

Auguste Danse wrd geboren te Ukkel in 1829 en overleed te Brussel in 1929. Hij blonk uit als tekenaar, etser en burijngraveur. Hij ontwierp ook glasramen, speelkaarten en stoffen. Hij werd leraar aan de academie van Bergen. Hij is vooral bekend voor de etsen naar oude meesters en belangrijke tijdgenoten. Hij was lid van de Cercle des Aquarellistes et des Aquafortistes.

Conditie: de ets verkeert in gebruikte, maar goede staat.

Ophalen te 2018 Antwerpen of verzending met bpost
9213-19
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488293748
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter