2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Vintage: Homeros Ilias en Odyssea 1959

16 16 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 déc. '19, 19:52

Vintage: Homeros Ilias en Odyssea 1959

Prix à disc.
16 16 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 01 déc. '19, 19:52
Message

Description

Zeldzame uitgave! IN PERFECTE STAAT (lijkt een nieuw boek)

Nederlands
Paperback
1959
748 pagina's

De "Ilias" en de "Odyssea" zijn omvangrijke heldendichten, die aan de grote Griekse dichter Homeros worden toegeschreven. Beide meesterwerken zijn in deze tekstgetrouwe prozavertaling voor een groot publiek toegankelijk gemaakt.

De "Ilias" behandelt een korte periode uit de oorlog om Troje (Ilium). Het epos begint op het moment, dat Agamemnon, de aanvoerder van het Griekse leger, de dappere strijder Achilles diep beledigt. Een vernedering, die voor Achilles reden is zich onmiddellijk uit de strijd tegen de Trojanen terug te trekken. Maar oppergod Zeus beslist, dat de Grieken niet zullen winnen voordat Achilles in ere is hersteld.
Pas als zijn schildknaap Patroclos zich in de strijd mengt en de dood vindt, besluit Achilles de wapens weer op te nemen. De val van Troje zal nu niet lang meer op zich laten wachten...

De "Odyssea" bezingt de zwerftochten van de Griekse held Odysseus. Vele jaren na de val van Troje is deze ongelukkige nog steeds niet thuis, omdat hij zich de woede van de god Poseidon op de hals heeft gehaald. Maar uiteindelijk besluit oppergoed Zeus, dat het nu wel lang genoeg heeft geduurd: Odysseus mag terug naar zijn koninkrijk Ithaca, waar zijn trouwe echtgenote Penelope nog steeds op hem wacht...
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1488258274
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter