2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Pâte de Verre lamp verstelbaar Muller Frères Luneville

24 24 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 19:59

Pâte de Verre lamp verstelbaar Muller Frères Luneville

€ 260,00
24 24 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 janv. '20, 19:59
Message

Description

Een originele tafellamp van de befaamde glasmaker Muller frères luneville. Een firma uit de jaren 1919-1930 produceerde zeer mooie pâte de verre lampen in de art nouveau en art deco stijl. Model met bronzen armatuur - de kelk zit in een koperen houder met 3 schroefjes. Deze houder werd verguld - gebruikssporen in de vergulding. De bronzen gebogen arm heeft een zeer speciale en sierlijke ruitvorm. De meeste armen zijn rond. De voet is heel strak en weinig voorkomend. Oorspronkelijk verzwaard met tin onderaan voor de stevigheid. De socket is nog van porselein en in tiptop staat. De stekker is bakeliet, het drukknopje en de draad van donkerbruin plastiek. De kleuren vd zeshoekige kelk zijn ook van een zeldzamere uitvoering. Gebroken wit en warm cognackleurige tinten gaan over in paarse, emeraldgroen en zachtblauwe tinten. Bovenaan aan de achterkant bevindt zich het logo ingegraveerd. Zowel de lamphouder als onderaan de voet zijn verstelbaar. De meeste modellen pivoteren enkel bovenaan de lamp. Behalve 2 of 3 miniscule veegjes aan de buitenkant vh glas is alles in perfecte staat. Geen chipjes uit het glas. Groter model.
Antiek familiestuk. 
Afmeting; 41cm hoog
kelkhoogte; 13cm
diam kelk onderaan; 11cm
bronzen voet; 11cm x 16cm
lengte draad incl. Stekker; 63cm ( stekker is niet geaard)
kan verzekerd verzonden worden met bpost afhalen kan ook.
Lire la description complète Réduire la description
Partager cette annonce via :
Numéro de l'annonce : m1502747601
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter