2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?

Gezocht: Aigle Dressage paardrijlaarzen maat 44/45 XL

39 39 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 oct. '21, 20:55

Gezocht: Aigle Dressage paardrijlaarzen maat 44/45 XL

Prix à disc.
39 39 vu x 0 0 sauvegardé x depuis 12 oct. '21, 20:55
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

État : Utilisé
Destiné à : Femmes, Hommes
Type : Chaussures, Dressage

Description

Helaas worden ze niet meer gemaakt. Maar als liefhebber zoek ik een paar Aigle Dressage paardrijlaarzen. Aigle is een frans merk welke rijlaarzen van het model Dressage heeft geproduceerd. Zoals op de foto te zien is zoek ik precies dat model. Dat is het model Dressage. Deze is ook gemaakt met een bruine rand (jachtkap) aan de bovenzijde. Ook in dit model ben ik zeer geintresseerd om over te nemen. Ik zoek de Aigles in de maat 43, 44 en 45 en dan met kuitmaat XL. Eventueel ook maat 39, 40, 41 en 42 als u die heeft. Ben heel serieus en ik zal ook een serieuze vergoeding geven. Tot wel 75,00 euro per paar excl. de verzendkosten naar Nederland. Ook die zal ik dan betalen. Heeft u dus een paar Aigle Dressage rijlaarzen staan in deze maat en u wilt die aan mij verkopen dan mag u mij een berichtje sturen.Liefst met foto's van de Aigles die u heeft.
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1760260705
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter