2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

2 jonge mannelijke gerbils gratis

179 179 vu x 3 3 sauvegardé x depuis 01 août '20, 20:25

2 jonge mannelijke gerbils gratis

Gratuit
179 179 vu x 3 3 sauvegardé x depuis 01 août '20, 20:25
Partager cette annonce via :
Message

Caractéristiques

Sexe : Mâle
Espèce : Autres types
Caractéristiques : Domestique

Description

Eerst de tekst van mijn dochter (want ze is de bazin van onze gerbils en haar nederlands is beter dan de mijne...)

"Wegens plaatsgebrek zoeken we een nieuw huisje voor twee van onze gerbils. De broers zijn dit jaar geboren in februari. Ze zijn allebei tam en houden van aandacht. Er is een zwart+witte gerbil en een zwarte gerbil. Sapphire (de zwarte) heeft een iets slechter immuunsysteem dan de meeste gerbils, maar hij vermaakt zich prima. Zijn vachtje groeide langzamer, nu heeft hij wat minder haar rond zijn nek, maar dat stoort hem niet. De gerbils zijn gratis, op de voorwaarde dat ze een goed huisje krijgen (we zouden het heel fijn vinden als we af en toe een foto'tje krijgen van hun zodat we weten hoe het met hun gaat) Onze gerbils zijn geen voer(Voor slangen,katten,..)!"

Een dierenarts onderzocht de huid van Sapphire onder de microscoop. Ze vond dat er meer gist op zijn huid groeit dan op andere gerbils. Dit is op zich geen probleem, maar het kan een teken zijn van een zwakker immuunsysteem. Tot nu toe is niemand van zijn familie (mama, papa en 8 pups) ooit ziek geweest en Sapphire is altijd een van de levenslustigste geweest.

Als je de video's van de gerbils wilt zien, stuur me dan je emailadres.

Bedankt,
Richard Sullivan
Lire la description complète Réduire la description
Numéro de l'annonce : m1582870790
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter