2ememain App

Continuer à chercher avec l'app 2ememain
Afficher
Votre navigateur internet n'est pas (ou plus) pris en charge.De ce fait, 2ememain peut ne pas fonctionner de manière optimale.
Utilisez une version plus récente ou un autre navigateur. En savoir plus ?
Bientôt, votre navigateur internet Internet Explorer 11 ne sera plus pris en charge. Utilisez une version plus récente ou un navigateur différent pour continuer à utiliser 2ememain comme vous en avez l'habitude.
En savoir plus.

Boek een bitfitsessie

431 431 vu x 8 8 sauvegardé x depuis 16 févr. '21, 18:59

Boek een bitfitsessie

Voir description
431 431 vu x 8 8 sauvegardé x depuis 16 févr. '21, 18:59
Partager cette annonce via :
Site web

Caractéristiques

Soort : Dressuur
Conditie : Nieuw

Description

Momenteel volg ik een opleiding tot bitfit consultant bij de ICPBC. De ICPBC is een CRKBO geregistreerde/erkende instelling die voldoet aan de kwaliteitscode geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs (HBO niveau) op landelijk niveau in Nederland. Nooit eerder volgde een Vlaming deze uitgebreide bitfit opleiding.

Deze opleiding duurt een jaar en is dus gelijkgeschakeld met hogeschool niveau. Momenteel ben ik volop bezig met het volgen van de theorielessen en heb ik reeds mijn eerste praktijklessen achter de rug. Ondertussen zijn deze lessen zodanig gevorderd dat ik vanaf heden ook consultaties mag uitvoeren.


Vanaf heden is het dus mogelijk om bitfitconsultatie met mij vast te leggen. Aangezien mijn opleiding nog niet is afgerond, werk ik momenteel nog met verlaagde tarieven. Het is zowel mogelijk om een consultatie te plannen op jouw locatie of bij mij op locatie in Hoogstraten (J2L Stables waar ik zowel beschikking heb over een binnen- als buitenpiste)


Rhino-uitbraak

Door de rhino-uitbraak in Europa is het momenteel niet mogelijk om bitfitconsultaties vast te leggen op mijn locatie in Hoogstraten. Wel is het nog altijd mogelijk dat ik ter plaatse kom. Alle bitten zijn grondig ontsmet en ik kom altijd in volledig propere kleren.


  • bitfit trens op locatie: 30€ (excl. verplaatsingskosten)
  • bitfit trens locatie Hoogstraten (J2L Stables): 15€
  • bitfit stang & trens op locatie: 40€ (excl. verplaatsingskosten)
  • bitfit stang & trens locatie Hoogstraten (J2L Stables): 20€
  • verplaatsingskosten: 0,35€/km


Afspraken kunnen vastgelegd worden via de chatbox op de website, email (dressage.eu@gmail.com) of via whatsapp (+32 496 11 85 90)Lire la description complète Réduire la description
  • www.dressage.eu/bitfit
Numéro de l'annonce : a71716370
Annonces par Google

Signaler à 2ememain

Chaque jour, nous traitons des milliers d'annonces notifiées. Nous donnons la priorité aux annonces qui ont été signalées par plusieurs visiteurs. Lisez ici les règles et conditions qui s'appliquent au placement d'une annonce.

Quel est le problème ?

Se connecter