boek: het jaar 1000 : de wortels van onze beschaving€ 20,00
boek: het voedselzandloper kookboek 1+2; Pauline Weuring
€ 8,00
Envoi
200depuis 27 avr.. '24, 11:51
Caractéristiques
ÉtatComme neuf
Description
deel 1 : het officiële kookboek met voorwoord en weetjes van Kris Verburgh, uitgegeven door Prometheus-Bert Bakker 2014- 9de druk- 93 blz -
Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.
deel 2 :uitgegeven door Prometheus-Bert Bakker 2013 - paperback -93 blz
zeer goede staat -
Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.
Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.
Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline’s Keuken
samen of apart aan 8 euro per stuk of 15 samen
Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.
deel 2 :uitgegeven door Prometheus-Bert Bakker 2013 - paperback -93 blz
zeer goede staat -
Arts Kris Verburgh bewees reeds met De voedselzandloper dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. De voedselzandloper schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!
Na de theorie bieden Kris Verburgh en Pauline Weuring ons nu een mooie praktische invulling van De voedselzandloper. Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Verburgh geeft ons hierbij in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen.
Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.
Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline’s Keuken
samen of apart aan 8 euro per stuk of 15 samen
Numéro de l'annonce: m2108646579
Mots-clés populaires
Santé & Alimentation dans Livrestandem brio 2actimath à l'infini 2zo gezegd 1 2 dans Livresactimath à l'infini 1up 2 you level 1 dans Livresjelly 2 all in onevoie active 1 dans Livresvoie active 2 dans Livrespoint virgule 1 dans Livresjelly 1 all in onekompas 2 dans Livrespoint virgule 2 dans Livres1 dans Bricolage & Constructionsciences action 2 dans Livresaudi a3 accidentétable salle à manger gris dans Maison & Meublespot toilette dans Enfants & Bébésbattlefield 5 dans Consoles de jeu & Jeux vidéolit deux personnes ikea dans Maison & Meubles