De laatste getuigeÀ débattre
Eigentijds Barbecuen
À débattre
Enlèvement ou Envoi
Thuisbezorgd via Bpost voor € 6,65
180depuis 6 mai. '24, 10:23
Caractéristiques
Description
Op zoek naar een verjaardagscadeautje, een kleinigheidje om af te geven op vrienden- of familiebezoek, ...
In dit boek kijkt U mee over de schouder van Peter De Clercq. Tientallen verrukkelijke recepten, handige basisbereidingen en tips maken U wegwijs in de wondere wereld van het barbecuen. Bereidingen kunnen buiten op de barbecue gemaakt worden, maar het kan ook binnenshuis op de grill en zelfs gezellig aan tafel op de steengril. 'Eigentijds barbecuen' is daarom juist een boek voor alle seizoenen.
Peter De Clercq is eigenaar en chef-kok van restaurant Elckerlijc in Maldegem, waar grillen en barbecuen de specialiteiten van het huis zijn.
Inhoud van het boek (138 blz)
Tips
Elckerlijc - een passie voor grillades
Basisrecepten (zoals vismarinade, wisky-vinaigrette, tandoori,...)
Vis (24 recepten)
Vlees (23 recepten)
Nagerechten (4 recepten)
Receptenlijst
Bijzonder fraaie barbecue-special: legio prachtige kleur-afbeeldingen, fraaie kaders in afwisselende kleuren, zeer aantrekkelijke en overzichtelijke bladindeling en dan: de originele recepten. Deze sluiten aan bij een uitgebreide inleiding, waarin alle basisstof wordt behandeld welke onontbeerlijk is voor een goede werkwijze en uiteindelijk het begeerde gastronomische resultaat: 's zomers m.b.v. de barbecue buiten, de rest van het jaar eventueel binnen met grill of steengrill. De receptuur is niet afgestemd op weinig ervaren culinaire hobbyisten: diverse - moeilijker - technieken worden verondersteld beheerst te worden. Voor hapjes, voor-, hoofd- en nagerechten is een scala aan recepten aanwezig. Vnl. exclusieve producten worden hierin toegepast, eenvoudiger alternatieven worden echter vermeld. Aan bijpassende garnituren, wijnen en presentatie wordt veel aandacht gegeven. De receptbeschrijvingen zijn bondig en duidelijk (dus: voor geoefende culinaire hobbyisten), de resultaten tongstrelend en oogverblindend. De goede raadpleegbaarheid en de duidelijk leesbare lettertypes dragen ten slotte mede bij tot de lof voor deze professionele aanpak van wat 'barbecuen' kan zijn.
Ter info : Originele aankoopprijs: 18,45 €
ISBN : 978-9055018482
Aantal : blz. 137
Auteur : Peter De Clercq
Druk : 1
Cover : Hardcover
Taal : Nederlands
Jaar : 2001
Verzendkosten zijn ten laste van de koper; graag je bod excl. verzendkost
In dit boek kijkt U mee over de schouder van Peter De Clercq. Tientallen verrukkelijke recepten, handige basisbereidingen en tips maken U wegwijs in de wondere wereld van het barbecuen. Bereidingen kunnen buiten op de barbecue gemaakt worden, maar het kan ook binnenshuis op de grill en zelfs gezellig aan tafel op de steengril. 'Eigentijds barbecuen' is daarom juist een boek voor alle seizoenen.
Peter De Clercq is eigenaar en chef-kok van restaurant Elckerlijc in Maldegem, waar grillen en barbecuen de specialiteiten van het huis zijn.
Inhoud van het boek (138 blz)
Tips
Elckerlijc - een passie voor grillades
Basisrecepten (zoals vismarinade, wisky-vinaigrette, tandoori,...)
Vis (24 recepten)
Vlees (23 recepten)
Nagerechten (4 recepten)
Receptenlijst
Bijzonder fraaie barbecue-special: legio prachtige kleur-afbeeldingen, fraaie kaders in afwisselende kleuren, zeer aantrekkelijke en overzichtelijke bladindeling en dan: de originele recepten. Deze sluiten aan bij een uitgebreide inleiding, waarin alle basisstof wordt behandeld welke onontbeerlijk is voor een goede werkwijze en uiteindelijk het begeerde gastronomische resultaat: 's zomers m.b.v. de barbecue buiten, de rest van het jaar eventueel binnen met grill of steengrill. De receptuur is niet afgestemd op weinig ervaren culinaire hobbyisten: diverse - moeilijker - technieken worden verondersteld beheerst te worden. Voor hapjes, voor-, hoofd- en nagerechten is een scala aan recepten aanwezig. Vnl. exclusieve producten worden hierin toegepast, eenvoudiger alternatieven worden echter vermeld. Aan bijpassende garnituren, wijnen en presentatie wordt veel aandacht gegeven. De receptbeschrijvingen zijn bondig en duidelijk (dus: voor geoefende culinaire hobbyisten), de resultaten tongstrelend en oogverblindend. De goede raadpleegbaarheid en de duidelijk leesbare lettertypes dragen ten slotte mede bij tot de lof voor deze professionele aanpak van wat 'barbecuen' kan zijn.
Ter info : Originele aankoopprijs: 18,45 €
ISBN : 978-9055018482
Aantal : blz. 137
Auteur : Peter De Clercq
Druk : 1
Cover : Hardcover
Taal : Nederlands
Jaar : 2001
Verzendkosten zijn ten laste van de koper; graag je bod excl. verzendkost
Numéro de l'annonce: m2112066797
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresbois occasionvarde in Maison & Meublesmanipulateurrangement cd in Maison & Meublesredtogether